View Full Version: Atrisinātas Kļūda vbet_getRedirectionLanguage ()
Hi, man ir tūkstošiem šādu kļūdām error.log:
Call to undefined function vbet_getRedirectionLanguage() in /includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 952
Līnija 952 vai līniju 947, atkarībā no tā, kas novirzīšana metodi jūs izmantojat. Forums un tulkošanas darbiem protams. Kā to var noteikt? Thanks & Regards Hangman
kamilkurczak
05-10-10, 11:44
Lūdzu, mēģiniet šo ātri noteikt:
1. Rediģēt failu includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Find:
function vbet_global_bootstrap_init_start2() {
3. Pievienot zemāk:
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php');
Lūdzu atbildiet man pēc šīs rediģēt.
Hi, noteikt, šķiet, darbojas. Paldies. Tagad tur ir viens pēdējā sporādiskas kļūdas ziņojums:
PHP Fatal error: Class 'vB_Template_Runtime' not found in /includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 352
Apsveikumi, Hangman
kamilkurczak
06-10-10, 11:38
Jūs varat ielīmējiet šeit url uz vietni ar šo ziņu?
Paldies
Jā, es varu. : D URL ir Mobile FAQ (http://www.mobilfunk-faq.info) pirms noteikt no otrā amata manuprāt nebija parādīt karogiem, ja viena bija amatu un valoda nav noklusējuma valoda forums bija. Tas varētu izskaidrot kļūdas ziņojumu, bet tagad kaut kas notiek. Kļūdas ziņojums
Class 'vB_Template_Runtime' not found tomēr nāk neregulāri. Apsveikumi, Hangman
kamilkurczak
07-10-10, 09:45
Šī klase: vB_Template_Runtime automātiski izmantot vB kad VB radīt jūsu vietni.
Kad esat šo jautājumu - jūsu lapa, iespējams, rada mod (nevis VB), un šīs klases vB_Template_Runtime (fails ar šajā klasē) netiek izmantota.
Tātad, jums vajadzētu atrast konfliktu. Lai to izdarītu:
pirmkārt: mēģināt atveidot šo jautājumu jūsu vietnē (atrast pavedienu, vietne, forumu utt, ja izdošanas ziņa ir liecināja)
otrkārt: mēģināt atslēgt visas mods (pa vienam), bez vBET un mēģiniet paziņojums, kad jautājums pazūd.
Lūdzu, ja jūs varat atrast šo mod - rakstīt šeit par to.
kamilkurczak
14-10-10, 10:39
nav atbildes. Es domāju - atrisināta. Ja nē, lūdzu rakstīt šeit, un es atdarīšu šo pavedienu vēlreiz.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):