PDA

View Full Version: Zgjidhet gabim functions_vbseo_createurl.php

linuxtuts
18-06-10, 01:21
Unë vetëm blerë vBET dhe tarifë branding.

Unë jam marrë këtë në shkrimet e mia httpd kur përpiqen për të drejtuar sitemap gjenerator dhe vBET nuk përkthehet në të gjitha ose CMS, bën mirë në forume.

[Fri Jun 18 04:13:09 2010] [error] [client xx.183.xxx.30] PHP Fatal error: Call to undefined function vbet_vbseo_filter_replace_text() in /home/me_mine/public_html/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php on line 47, referer: h**p://www\/linuxtuts.net/\vbseo_sitemap/index.php?rlist=true

Unë kam "VB zgjedh Pro", dhe Muslimanët e fundit dhe më të mëdha të instaluara duke përsosur. (Ose të paktën ata ishin **********. lol)

Unë kam kontrolluar dhe rechecked të gjitha redaktimet.

Ju lutemi të këshillojë.

Thanks,

PS: WTF! Nuk mund edhe pas url në kodin tags (15 pas B4 **********)

vBET
18-06-10, 09:45
Hello.

'Lloji i Link' A keni vendosur të VBSEO_URI? Lutemi kini parasysh se mesazhi juaj gabimi do të thotë se vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php vBET file 'nuk ishte i përfshirë dhe vBET përfshin atë, nëse ajo është e konfiguruar për lidhje Muslimanët.

Rreth përkthimi CMS - Ju lutem, përshkruani më shumë. A keni faqe bosh ose strings bosh apo vetëm përmbajtje origjinale? Ju lutem jepni URL (nëse nuk PM mund ta bëjë këtë këtu) për faqe ku ne mund të shohim atë.

Rreth PS: Ju lutem vini re se për shkak të SPAM kishim për të kufizuar mundësinë për të shtuar URL në forumin tonë. Ajo do të jetë çbllokohen pas disa postime. Dhe në qoftë se ju shihni *** kjo do të thotë se në URL është përdorur disa nga fjalët censuruar - vetëm të na japë neve me hapësira, ne do të dimë se çfarë të bëjë me të;)

linuxtuts
18-06-10, 13:58
Ndjehem idiotike sooooo Mate (Si I miss se) ...

Kjo është e gjitha kjo ishte e ndaluar sitemap.

Përmbledhje:
============================
Forum Display: 1522
Thread Show: 10088
Trego Post: 204
Profilet Member: 3
Rezultati i Sondazhit: 0
Blog entries: 0
Tags Blog: 0
URL Album: 0
Social Groups URLs: 1
URL Tag: 1
Arkiva: 1521

Total URLs Indexed: 13344
Total Time Processing: 47,004.40 seconds

ishte 3,400 diçka ....:)

Por CMS ende nuk është përkthyer.
Page herë jashtë everytime.

Unë do të dërgoj një Mate PM.

Thanks,

linuxtuts
18-06-10, 22:03
OK, kam marrë më shumë informacion duke përdorur "browser Safari web".

Safari can’t open the page.

Too many redirects occurred trying to open “h**p:// www. linuxtuts. net/da/content/ubuntu-udskrivning-40/?vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-printing-40/”. This might occur if you open a page that is redirected to open another page which then is redirected to open the original page.

Thanks Mate,

vBET
19-06-10, 00:22
OK e shoh tani. Gjithashtu siç e shoh unë ndodh vetëm për artikuj CMS - Faqja kryesore CMS është duke punuar mirë.

Çështja është në nivel të file vbenterprisetranslator_seo.php. Ne kemi atje kodin e cila duhet mbrojtur kundër redirections tilla Muslimanët. Kanë asnjë ide se përse ai nuk është duke punuar në serverin tuaj. Unë kam nevojë edhe qasje FTP forum tuaj për të parë atë - ju lutem AM. Ne do të shtojë shkrimet tona në dosjen dhe të kontrolloni se pse ato parametra nuk janë hequr nga vargu pyetje.

linuxtuts
19-06-10, 18:57
Sent Mate. Dhe në sajë.

Thanks,

linuxtuts
20-06-10, 00:34
VBulletin fundit Fixed këtë çështje disa si. (Rasti i mbyllur)

vBET
20-06-10, 01:55
Great për të dëgjuar:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1