View Full Version: Rešeno functions_vbseo_createurl.php napake
Pravkar sem kupila vBET in branding pristojbino.
Sem že to v mojem httpd dnevnike, ko poskuša zagnati sitemap generator in vBET ne prevaja CMS sploh niti, ali denarno kazen v forumih.
[Fri Jun 18 04:13:09 2010] [error] [client xx.183.xxx.30] PHP Fatal error: Call to undefined function vbet_vbseo_filter_replace_text() in /home/me_mine/public_html/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php on line 47, referer: h**p://www\/linuxtuts.net/\vbseo_sitemap/index.php?rlist=true
Imam "vb optimizirati Pro", in zadnji in največji vbSEO nameščen deluje odlično. (Ali pa vsaj, da so bili **********. lol)
Preveril sem in vse rechecked urejanja.
Prosimo, svetuje.
Hvala,
PS: WTF! Ni mogoče celo po url v oznake (15 objave b4 **********)
Hello.
Ali ste "Link Type 'to VBSEO_URI? Prosimo, upoštevajte, da vaše sporočilo o napaki pomeni, da vBET datoteka vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php ni bila vključena in vBET vključuje, če je konfiguriran za povezave vBSEO.
O prevod CMS - opišite več. Ali imate prazno stran ali prazne strune ali samo izvirno vsebino? Prosimo, da URL (PM, če ne lahko to storite tukaj) na stran, kjer bomo lahko videli.
O PS: Ne pozabite, da zaradi SPAM je bilo treba omejiti možnost dodajanja URL na našem forumu. To bo odblokiran po nekaj delovnih mest. In če vidite *** to pomeni, da je v URL uporabila nekatere cenzuriranih besed - samo, da bi nam s presledki, bomo vedeli, kaj storiti z njim;)
Počutim se neumno sooooo (Kako sem pogrešal, da je), Mate ...
To je vse, da je ustavitev kazalo.
Povzetek:
============================
Forum Display: 1522
Prikaži Thread: 10088
Pokaži sporočila: 204
Države Profili: 3
Poll Results: 0
Blog Prijave: 0
Blog Tags: 0
Album URL-jev: 0
Interesne skupine URL-jev: 1
Tag URL-jev: 1
Arhiv: 1521
Skupaj Indexed URL: 13344
Skupaj procesa: 47,004.40 sekund
3400 je bil nekaj ....:)
Ampak CMS še ne prevajanje.
Stran krat ven pozabim.
Bom poslal PM Mate.
Hvala,
OK, dobim več info uporabi "Safari spletni brskalnik".
Safari can’t open the page.
Too many redirects occurred trying to open “h**p:// www. linuxtuts. net/da/content/ubuntu-udskrivning-40/?vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-printing-40/”. This might occur if you open a page that is redirected to open another page which then is redirected to open the original page.
Hvala Mate,
OK, vidim zdaj. Prav tako, kot sem si, da se zgodi le za izdelke CMS - CMS glavna stran deluje v redu.
Problem je na ravni vbenterprisetranslator_seo.php datoteke. Imamo pa kodo, ki bi morala zaščititi pred takimi preusmeritve vBSEO. Ne vem, zakaj to ne deluje na strežniku. Moram tudi FTP dostop do vaših forum, da preverim - prosim PM. Bomo dodali našo prijavi v datoteko in preverite, zakaj so ti parametri niso odstranjeni iz poizvedbi.
Poslano Mate. In hvala.
Hvala,
Zadnje vBulletin Fixed to vprašanje, kako nekaj. (Primer zaključen)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):