PDA

View Full Version: Atrisinātas functions_vbseo_createurl.php kļūda

linuxtuts
18-06-10, 01:21
Tikko iegādājos vBET un zīmolu maksu.

Es saņemu šo manā httpd apaļkoku, mēģinot palaist sitemap ģenerators un vBET nepārvērstos vispār, vai nu CMS, vai naudas sods forumos.

[Fri Jun 18 04:13:09 2010] [error] [client xx.183.xxx.30] PHP Fatal error: Call to undefined function vbet_vbseo_filter_replace_text() in /home/me_mine/public_html/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php on line 47, referer: h**p://www\/linuxtuts.net/\vbseo_sitemap/index.php?rlist=true

Man ir "vb optimizēt Pro", un vēlāk & lielāko vbSEO uzstādīta darbojas perfekti. (Vai vismaz tie **********. lol)

Es pārbaudīju, un vēlreiz pārbauda visus labojumus.

Lūdzu padomu.

Paldies,

PS: WTF! Nevar pat rakstīt URL kodu atslēgvārdus (15 post b4 **********)

vBET
18-06-10, 09:45
Hello.

Vai jūs kopums "Link Tips", lai VBSEO_URI? Lūdzu, ņemiet vērā, ka kļūdas ziņojums nozīmē, ka vBET fails vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php netika iekļauta un vBET iekļauj, ja tas ir konfigurēts vBSEO saites.

Par CMS tulkošana - lūdzu, aprakstiet vairāk. Vai jums ir tukšas lapas vai tukšas virknes vai vienkārši oriģinālu saturu? Lūdzu, norādiet URL (PM, ja nevarat to izdarīt šeit), lapu, kur mēs varam redzēt to.

Par PS: Lūdzu, ievērojiet, ka SPAM mums bija ierobežot iespēju pievienot URL uz mūsu forumu. Tā tiks atbloķēta pēc pāris posts. Un, ja jūs redzat *** tas nozīmē, ka URL tiek izmantots dažas cenzēti vārdi - tieši to mums ar atstarpēm, mēs zinām, ko darīt ar to;)

linuxtuts
18-06-10, 13:58
Es jūtos sooooo stulbi (kā bija man garām, ka) Mate ...

Tas ir viss, tas bija apstāšanās sitemap.

Kopsavilkums:
============================
Forum Displejs: 1522
Rādīt Thread: 10.088
Rādīt Pasts: 204
Dalībvalsts Profili: 3
Poll Results: 0
Blog Ieraksti: 0
Blog Tags: 0
Album URL: 0
Sociālas grupas URL: 1
Tag URL: 1
Arhīvs: 1521

Pavisam indeksētās URL: 13.344
Kopējais apstrādes laiks: 47,004.40 sekundes

bija 3400 kaut kas ....:)

Bet CMS joprojām nav tulkošanu.
Page reizes no everytime.

Es jums nosūtīsim PM Mate.

Paldies,

linuxtuts
18-06-10, 22:03
OK, es varu iegūt vairāk info, izmantojot "Safari interneta pārlūku."

Safari can’t open the page.

Too many redirects occurred trying to open “h**p:// www. linuxtuts. net/da/content/ubuntu-udskrivning-40/?vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-printing-40/”. This might occur if you open a page that is redirected to open another page which then is redirected to open the original page.

Paldies Mate,

vBET
19-06-10, 00:22
Labi, es to redzu tagad. Arī Kā es to redzu notiek tikai CMS priekšmeti - galvenais CMS lapa ir darba naudas sodu.

Jautājums ir par līmeni vbenterprisetranslator_seo.php failu. Mēs esam tur kods, kas aizsargātu pret šādu vBSEO redirections. Nav ne jausmas, kāpēc tas nedarbojas uz jūsu serveri. Man vajag arī FTP pieeja jūsu forumu, lai pārbaudītu to - lūdzu PM. Mēs pievienosim mūsu pieslēdzas failu un pārbaudīt, kāpēc šie parametri nav izņemtas no vaicājuma virknes.

linuxtuts
19-06-10, 18:57
Nosūtītās Mate. Un paldies.

Paldies,

linuxtuts
20-06-10, 00:34
Jaunākās vBulletin Fiksētie šo jautājumu daži kā. (Lieta slēgta)

vBET
20-06-10, 01:55
Great dzirdēt:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1