View Full Version: Riješen functions_vbseo_createurl.php pogreška
Upravo sam kupio vBET i marke naknadu.
Ja sam uzimajući u svoje logove httpd kada pokušavate pokrenuti sitemap generator i vBET ne prevodi CMS uopće bilo, ne novčanom kaznom u forumima.
[Fri Jun 18 04:13:09 2010] [error] [client xx.183.xxx.30] PHP Fatal error: Call to undefined function vbet_vbseo_filter_replace_text() in /home/me_mine/public_html/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php on line 47, referer: h**p://www\/linuxtuts.net/\vbseo_sitemap/index.php?rlist=true
Ja sam "VB optimizirati Pro", a najnoviji i najveći vbSEO instaliran pokrenut savršen. (Ili barem su **********. lol)
Imam puta provjeravali sve promjene.
Molimo Vas savjetovati.
Hvala,
PS: WTF! Čak ne mogu postavljati URL u kodu oznake (15 B4 nakon **********)
Pozdrav.
Jeste li postaviti "Link vrsta" na VBSEO_URI? Imajte na umu da je vaša poruka o pogrešci znači da vBET datoteka vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php nije uključena u cijenu i vBET to uključuje ako je konfigurirano za vBSEO linkove.
O CMS prijevoda - molimo opišite više. Imate li prazne stranice ili prazne žice ili samo izvorni sadržaj? Molim Vas, dajte URL (PM ako ne možete to učiniti ovdje) na stranicu na kojoj možemo vidjeti.
O PS: Imajte na umu da zbog SPAM smo morali ograničiti mogućnost dodavanja URL na našem forumu. To će biti deblokiran nakon par postova. A ako vidite ***, to znači da se u URL-se koristi neki od cenzuriranih riječi - samo dat će nam s razmacima, mi ćemo znati što učiniti s njom;)
Osjećam se glupo sooooo (Kako sam propustiti da) Mate ...
Da je sve to bio je zaustavljanje kazalo.
Sažetak:
============================
Forum Prikaz: 1522
Prikaži Tema: 10088
Prikaži post: 204
Član Profili: 3
Rezultati ankete: 0
Blog Entries: 0
Blog Tags: 0
Album URL: 0
Popis članova URL-ova: 1
Tag URL-ova: 1
Arhiva: 1521
Ukupno Indeks URL-ova: 13344
Ukupno vrijeme obrade: 47,004.40 sekundi
je 3.400 nešto ....:)
No, još uvijek nije CMS prevođenje.
Stranica puta iz svaki.
Ja ću vam poslati Mate sati.
Hvala,
U redu, JA dobiti više informacija koristeći "Safari web preglednik".
Safari can’t open the page.
Too many redirects occurred trying to open “h**p:// www. linuxtuts. net/da/content/ubuntu-udskrivning-40/?vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-printing-40/”. This might occur if you open a page that is redirected to open another page which then is redirected to open the original page.
Zahvaljujući Mate,
U redu ja vidim sada. Također Kao što vidim da se događa samo za CMS članke - glavna CMS stranica radi u redu.
Pitanje je na razini vbenterprisetranslator_seo.php datoteke. Mi smo tu kod koji bi trebao štititi protiv takvih vBSEO redirections. Nemam pojma zašto to ne radi na vašem poslužitelju. Trebam također FTP pristup Vašem forumu da provjerite - molim PM. Mi ćemo dodati naše evidencije u datoteku i provjerite zašto tih parametara nisu uklonjeni iz niza upita.
Poslano Mate. I hvala.
Hvala,
Najnoviji vBulletin Fiksni ovo pitanje neki način. (Slučaj zatvoren)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):