PDA

View Full Version: Zgjidhet Forum sidebar me problemin

trevis
04-05-10, 01:36
Përshëndetje, kam ndryshuar disa opsione për të bllokuar menaxher forum për të shfaqur një sidebar me mesazhet forum e fundit, vetëm titulli i mesazheve është që të [langtitle = foo], dhe madje edhe në qoftë se unë jam duke parë forum në gjuhën angleze, mesazhet janë të paraqitura në gjuhën të cilën janë shkruar, në testin tim në portugalisht. Unë pashë disa mesazhe për të ndryshuar template për të përfshirë përkthimin, por jo një plugin të palës së tretë, kam menduar për të pyetur nëse unë jam duke bërë diçka të gabuar dhe si për të rregulluar. Sinqerisht, Trevis.

vBET
04-05-10, 10:35
Ju lutemi të na japin URL to page saktë ku ne mund të shohim atë dhe ju lutem tekst të japin kuotën e saktë që është e gabuar atje. Një fotografi vlen e 1000 fjalëve;)

Jesh
04-05-10, 17:14
Ju me të vërtetë nevojë për të rritur madhësia imazhit max, kjo është qesharake të ulët. Por unë jam goxha i sigurt se ai do të thotë kjo. Unë kam ardhur në diskutim që kam vënë re të njëjtën gjë:

http://www.jesh.com/langbugblock.jpg

vBET
04-05-10, 20:47
Në sajë të madhe - Unë jam duke shkuar këtë thread me nenin bug. Ne do të provuar atë dhe për të zgjidhur çështjen në qoftë se ne do të mund të riprodhojë, ose të kërkojë për më shumë, nëse jo. Kemi bërë kod të veçantë në vBET të cilat duhet të merret me tituj të tillë të prerë në gjuhë të tjera. Unë mendoj se ne mund të bëjë më mirë;)

Ne do të japim doze për atë nëse ajo do të jetë e lehtë. Natyrisht zgjidhja do të përfshihen në publikimin e ardhshëm:)

trevis
06-05-10, 02:57
Faleminderit për imazhin Jesha është saktësisht të njëjtin problem. Michał, unë jam duke pritur në versionin e ardhshëm. [] S!

trevis
06-05-10, 03:00
Jesha, keq në qoftë se çështja nuk është në kohë, por se si keni arritur të krijoni një bllok me ADS Google?

vBET
06-05-10, 15:51
Jesha, keq në qoftë se çështja nuk është në kohë, por se si keni arritur të krijoni një bllok me ADS Google?

Ju lutemi PM atë me këtë pyetje. Jo vetëm që qëndron thread pastër, por më e rëndësishme keni mundësi më të mirë për të marrë përgjigje:)

vBET
07-05-10, 13:07
OK ne e korrigjuar atë - do të përfshihen në publikimin e ardhshëm:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1