Επιστροφή στο Forum: Solved Φόρουμ sidebar με πρόβλημα
Γεια σας, έχω αλλάξει κάποιες επιλογές για να εμποδίσει διευθυντής φόρουμ για να εμφανιστεί μια πλαϊνή μπάρα με τα τελευταία μηνύματα του forum, μόνο ο τίτλος των μηνυμάτων είναι να [langtitle = foo], και ακόμα κι αν βλέπω το φόρουμ στα αγγλικά, τα μηνύματα που εμφανίζονται στην γλώσσα που γράφτηκαν, σε δοκιμή μου στα πορτογαλικά. Είδα μερικά μηνύματα για να αλλάξετε το πρότυπο για να συμπεριλάβει τη μετάφραση, αλλά όχι ένα τρίτο plugin κόμμα, σκέφτηκα να ρωτήσω αν κάνω κάτι λάθος και πώς να διορθώσετε. Ειλικρινά, Trevis.
Παρακαλούμε να δώσετε την ακριβή διεύθυνση URL της σελίδας όπου μπορούμε να το δούμε και να αναφέρεται ακριβές κείμενο, το οποίο είναι λάθος εκεί. Μια εικόνα αξίζει όσο 1000 λέξεις?)
Πρέπει πραγματικά να αυξήσει το μέγεθος της εικόνας max, είναι γελοιωδώς χαμηλό. Αλλά είμαι αρκετά σίγουρος ότι σημαίνει αυτό. Ήρθα στη συζήτηση από το παρατήρησα το ίδιο πράγμα:
http://www.jesh.com/langbugblock.jpg
Μεγάλη χάρη - Είμαι διακινούνται αυτό το νήμα στην ενότητα σφαλμάτων. Θα το δοκιμάσετε και να λύσει το ζήτημα αν θα είμαστε σε θέση να το αναπαράγουν, ή να ζητήσετε περισσότερες, αν όχι. Κάναμε ειδικό κωδικό στο vBET οποία θα πρέπει να διαχειρίζονται τις εν λόγω τίτλους κομμένα σε άλλες γλώσσες. Υποθέτω ότι μπορούμε να το κάνουμε καλύτερο?)
Θα δώσουμε γρήγορη λύση για το αν θα είναι εύκολη. Φυσικά η λύση θα πρέπει να περιλαμβάνονται στην επόμενη έκδοση:)
Σας ευχαριστούμε για την εικόνα Jesha είναι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Michał, είμαι σε αναμονή για την επόμενη έκδοση. [] S!
Jesha, συγγνώμη αν το ζήτημα δεν είναι επίκαιρη, αλλά πώς θα καταφέρει να δημιουργήσει ένα μπλοκ με τις διαφημίσεις Google;
Jesha, συγγνώμη αν το ζήτημα δεν είναι επίκαιρη, αλλά πώς θα καταφέρει να δημιουργήσει ένα μπλοκ με τις διαφημίσεις Google;
Παρακαλούμε μμ τον με αυτήν την ερώτηση. Όχι μόνο το νήμα παραμένει καθαρός, αλλά πιο σημαντικό που έχετε περισσότερες πιθανότητες να πάρει απάντηση:)
Εντάξει θα το διορθωθεί - θα συμπεριληφθεί στην επόμενη έκδοση:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):