Teljes verzió megtekintése: Megoldott Fórum sáv probléma
Helló, én változott néhány lehetőséget, hogy blokkolja fórum vezetője, hogy megjelenjen a sidebar a legújabb fórum üzeneteket, csak a címe az üzenetek az [langtitle = foo], és akkor is, ha látok a fórum angol nyelvű, az üzenetek jelennek nyelven íródtak, az én teszt portugál. Láttam néhány üzenetet változtatni a sablont, hogy tartalmazza a fordítást, de nem egy harmadik fél plugin, gondoltam megkérdezni, ha én csinálok valamit rosszul, és hogyan kell megjavítani. Tisztelettel, Trevis.
Kérjük, írja URL pontosan oldalra, ahol látjuk, és kérjük quote pontos szövegét, amely a baj van. Egy kép többet ér 1000 szó;)
Tényleg, hogy növelni kell a maximális képméret, ez nevetségesen alacsony. De biztos vagyok, hogy érti ezt. Azért jöttem be a vitát, mivel észrevettem, ugyanaz a dolog:
http://www.jesh.com/langbugblock.jpg
Nagy köszönet - Én elmozdítja a téma, hogy hiba részt. Fogjuk próbálni, és oldja meg problémát, ha képesek leszünk megismételni, vagy kérjen több, ha nem. Mi teszi különlegessé kódot vBET amely kezelni az ilyen vágott címek más nyelveken. Azt hiszem, hogy lehet, hogy jobb;)
Mi ad gyors javítás az, hogy ha lesz könnyű. Persze megoldás része lesz következő kiadásban:)
Köszönjük Jesha kép pontosan ugyanaz a probléma. Michał, várom a következő verziót. [] S!
Jesha, bocs ha a kérdés nem időszerű, de hogyan sikerült létrehozni egy blokkot a Google hirdetéseket?
Jesha, bocs ha a kérdés nem időszerű, de hogyan sikerült létrehozni egy blokkot a Google hirdetéseket?
Kérjük PM neki ezt a kérdést. Nem csak a téma marad tiszta, de sokkal fontosabb, akkor jobb esélye, hogy választ:)
OK már javított, hogy - ez szerepelni fog a következő kiadásban:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):