View Full Version: Rešeno Forum sidebar s problemom
Pozdravljeni, sem spremenila nekatere možnosti, da blokira forum Manager za prikaz sidebar z najnovejšimi forum sporočila, samo naslov je sporočil, da [langtitle = foo], in tudi če sem videl forum v angleščini, so sporočila prikazana v jezik, so bili pisni, v moj test v portugalščini. Videl sem nekaj sporočil, da spremenite predlogo za vključitev prevoda, ne pa tudi tretje osebe plugin, sem mislil vprašati, če delam nekaj narobe in kako popraviti. S spoštovanjem, Trevis.
Prosimo, da nam URL za točno stran, kjer bomo lahko videli in navedite točno besedilo, ki je narobe. Ena slika je vredna 1000 besed;)
Res da je treba povečati velikost slike max, to je smešno nizka. Ampak jaz sem precej prepričan, da pomeni to. Sem prišel v razpravo, saj sem opazil isto stvar:
http://www.jesh.com/langbugblock.jpg
Velika hvala - sem gibljejo to temo v oddelek bug. Mi bo test in rešiti vprašanje, če bomo mogli reproducirati, ali prosi za več, če ne. Naredili smo posebno kodo v vBET, ki naj bi s takimi naslovi cut v drugih jezikih. Mislim, da bomo lahko bolje;)
Mi bo hitra rešitev za to, če bo lahka. Seveda bo rešitev vključena v naslednji izdaji:)
Hvala za slike Jesha je popolnoma enak problem. Michał, jaz sem čakala na naslednjo različico. [] S!
Jesha, žal, če vprašanje ni pravočasno, ampak kako vam je uspelo ustvariti blok z ADS Google?
Jesha, žal, če vprašanje ni pravočasno, ampak kako vam je uspelo ustvariti blok z ADS Google?
Prosimo, da mu PM s tem vprašanjem. Ne samo nit ostane čista, vendar bolj pomembno, da imajo boljše možnosti, da bi dobili odgovor:)
OK smo ga popraviti - da bodo vključeni v naslednji izdaji:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):