View Full Version: Riješen Forum sidebar s problemom
Pozdrav, ja sam promijenio neke opcije da blokiraju forum menadžer za prikaz sidebar s najnovijim forumu poruke, samo naslov poruke na [langtitle = Foo], pa čak i ako sam vidio forum na engleskom jeziku, poruke se prikazuju u jeziku su pisani, u mom testu na portugalskom. Vidio sam neke poruke za promjenu predloška uključuje prijevod, ali ne i treća strana čep, mislio sam da pitam, ako sam radiš nešto krivo i kako popraviti. S poštovanjem, Trevis.
Pošaljite nam URL točno stranicu na kojoj možemo vidjeti i molimo citat točan tekst koji je pogrešno bilo. Jedna slika vrijedi 1000 riječi;)
Stvarno je potrebno povećati veličinu slike Max, to je smiješno niska. Ali ja sam prilično siguran da to znači. Došao sam u raspravu jer sam primijetio istu stvar:
http://www.jesh.com/langbugblock.jpg
Velika hvala - ja sam se kreće ovaj thread na bug sekciji. Mi ćemo ga testirati i riješiti problem, ako ćemo biti u mogućnosti da ga reproducirati ili tražiti više, ako ne. Mi smo napravili poseban kod u vBET koji bi trebao rukovati takvim izrezati naslova na drugim jezicima. Mislim da možemo učiniti bolje;)
Mi ćemo dati brzo popraviti za to hoće li to biti lako. Naravno, rješenje će biti uključene u sljedeće izdanje:)
Hvala vam što ste Jesha slika je točno isti problem. Michał, ja čekam na sljedećoj verziji. [] S!
Jesha, ispričavam se ako pitanje nije pravovremeno, ali kako ste uspjeli stvoriti blok s Google oglasima?
Jesha, ispričavam se ako pitanje nije pravovremeno, ali kako ste uspjeli stvoriti blok s Google oglasima?
Molimo mu PM s ovim pitanjem. Ne samo da niti ostaje čist, ali još važnije da imate bolje šanse da dobijete odgovor:)
U redu mi je ispraviti - to će biti uključene u sljedeće izdanje:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):