PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Forum sidebar s problémem

trevis
04-05-10, 01:36
Dobrý den, jsem změnil některé možnosti blokovat fórum manager pro zobrazení postranního panelu s nejnovějšími forum zpráv, pouze název zprávy je [langtitle = foo], a to i když jsem viděl na fóru v anglickém jazyce, zprávy jsou zobrazeny jazyk, kterým byla napsána, v mém testu v portugalštině. Viděl jsem některé zprávy ke změně šablony jsou překlady, ale ne s třetí stranou plugin, myslel jsem, se zeptat, jestli něco dělám špatně a jak to opravit. S pozdravem, Trevis.

vBET
04-05-10, 10:35
Uveďte prosím přesnou adresu URL stránky, kde můžeme vidět, a uveďte prosím přesný text, který je špatně. Jeden obrázek je lepší než 1000 slov;)

Jesh
04-05-10, 17:14
Opravdu je třeba zvýšit maximální velikost obrázku, je to směšně nízké. Ale jsem si jistý, že to znamená. Přišel jsem do diskuse, protože jsem si všiml, to samé:

http://www.jesh.com/langbugblock.jpg

vBET
04-05-10, 20:47
Velký dík - já jsem toto vlákno se pohybuje chybu části. Budeme testovat a řešit problém, pokud budeme schopni reprodukovat, nebo požádat o další, ne-li. Udělali jsme speciální kód, který by měl zpracovat vBET takové snížení titulů v jiných jazycích. Myslím, že můžeme dělat to lepší;)

Dáme rychlé řešení, že pokud to bude snadné. Samozřejmě budou zahrnuty do řešení další verzi:)

trevis
06-05-10, 02:57
Děkujeme vám za image Jesha je přesně stejný problém. Michal, já čekám na další verzi. [] S!

trevis
06-05-10, 03:00
Jesha, omlouvám se, pokud daná otázka není aktuální, ale jak se vám podařilo vytvořit blok reklam Google?

vBET
06-05-10, 15:51
Jesha, omlouvám se, pokud daná otázka není aktuální, ale jak se vám podařilo vytvořit blok reklam Google?

Prosím PM s ním tuto otázku. Nejen, že závit zůstane čistý, ale ještě důležitější máte větší šanci dostat odpověď:)

vBET
07-05-10, 13:07
OK se opravil - bude součástí příští verze:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1