Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Forum sidebar s problémem
Dobrý den, jsem změnil některé možnosti blokovat fórum manager pro zobrazení postranního panelu s nejnovějšími forum zpráv, pouze název zprávy je [langtitle = foo], a to i když jsem viděl na fóru v anglickém jazyce, zprávy jsou zobrazeny jazyk, kterým byla napsána, v mém testu v portugalštině. Viděl jsem některé zprávy ke změně šablony jsou překlady, ale ne s třetí stranou plugin, myslel jsem, se zeptat, jestli něco dělám špatně a jak to opravit. S pozdravem, Trevis.
Uveďte prosím přesnou adresu URL stránky, kde můžeme vidět, a uveďte prosím přesný text, který je špatně. Jeden obrázek je lepší než 1000 slov;)
Opravdu je třeba zvýšit maximální velikost obrázku, je to směšně nízké. Ale jsem si jistý, že to znamená. Přišel jsem do diskuse, protože jsem si všiml, to samé:
http://www.jesh.com/langbugblock.jpg
Velký dík - já jsem toto vlákno se pohybuje chybu části. Budeme testovat a řešit problém, pokud budeme schopni reprodukovat, nebo požádat o další, ne-li. Udělali jsme speciální kód, který by měl zpracovat vBET takové snížení titulů v jiných jazycích. Myslím, že můžeme dělat to lepší;)
Dáme rychlé řešení, že pokud to bude snadné. Samozřejmě budou zahrnuty do řešení další verzi:)
Děkujeme vám za image Jesha je přesně stejný problém. Michal, já čekám na další verzi. [] S!
Jesha, omlouvám se, pokud daná otázka není aktuální, ale jak se vám podařilo vytvořit blok reklam Google?
Jesha, omlouvám se, pokud daná otázka není aktuální, ale jak se vám podařilo vytvořit blok reklam Google?
Prosím PM s ním tuto otázku. Nejen, že závit zůstane čistý, ale ještě důležitější máte větší šanci dostat odpověď:)
OK se opravil - bude součástí příští verze:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):