PDA

View Full Version: Translator produktit dhe CMS Widgets

brubros
19-01-10, 23:24
Running vBET 2.4.1 vBulletin 4.1 me rezultate në një paaftësi për të parë parametrat e konfigurimit të shfaqur pas klikuar në një widget në butonin "configure". Megjithatë, në qoftë se është me aftësi të kufizuara vBET 2.4.1 pastaj, pastaj ekran konfigurimit tregon si duhet kur widget është "konfiguruar" button është i klikuar. Kjo nuk është një problem kritik, por kam menduar se mund të ndihmojë në zhvillimin e versionit 4.x vBET.

vBET
21-01-10, 16:27
Faleminderit për shënim. Ne do të merret me këtë:)

vBET
23-01-10, 04:17
Unë kam qenë duke u përpjekur këtë dhe punon ... Unë u konfiguruar nga CP Admin. Ju lutem më tregoni se çfarë saktësisht për të bërë për të parë këtë çështje? Edhe unë tashmë e testuar atë në version me disa bugs corrected, kështu që është e mundur që kjo ishte korrigjuar shumë.

brubros
23-01-10, 04:41
Ndoshta kjo ka qenë e fiksuar. Këtu ka një lidhje për diskutim nga përdorues të tjerë përjetojnë të njëjtën çështje dhe se mund të jetë e dobishme: vbulletin.com

vBET
23-01-10, 15:11
2.4.2 u lirua tashmë - please update bërë dhe kontrolloni e bën atë akoma ndodh:)

brubros
23-01-10, 17:50
Po, të instaluar vetëm 2.4.2 dhe kjo çështje është fikse. Faleminderit!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1