PDA

مشاهده نسخه کامل : مترجم محصول و ویجتها CMS

brubros
19-01-10, 23:24
اجرای فعال تصدی 2.4.1 با 4.1 اصلی منجر به عدم توانایی دیدن به پارامترهای پیکربندی بعد از کلیک بر روی یک ویجت "پیکربندی" را فشار دهید صفحه نمایش است. با این حال ، اگر فعال تصدی 2.4.1 است و سپس غیر فعال ، سپس تنظیمات صفحه نمایش نشان می دهد درست زمانی که ویجت "پیکربندی" را فشار دهید کلیک. این یک مشکل بحرانی نیست ، اما من فکر کردم آن ممکن است با توسعه نسخه 4.x فعال تصدی کمک کند.

vBET
21-01-10, 16:27
توجه داشته باشید. ما این مسئولیت رسیدگی به :)

vBET
23-01-10, 04:17
من در تلاش بود و آثار آن را... توسط CP مدیریت پیکربندی شد. لطفا به من بگویید که دقیقا چه انجام این موضوع به؟ من در حال حاضر آن را در نسخه ای با برخی از اشکالات تصحیح شده آزمایش می شود ، بنابراین این امکان وجود دارد که این یکی بیش از حد تصحیح شد.

brubros
23-01-10, 04:41
شاید آن ثابت شده است. در اینجا یک لینک توسط کاربران دیگر را تجربه همان شماره به بحث و که ممکن است مفید باشند : vbulletin.com

vBET
23-01-10, 15:11
2.4.2 در حال حاضر از زندان آزاد شد -- لطفا بروز رسانی ساخته شده و بررسی آن به هنوز اتفاق می افتد :)

brubros
23-01-10, 17:50
بله ، فقط به 2.4.2 نصب شده و این مسائل ثابت است. از شما متشکرم!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1