PDA

Zobacz pełną wersję: Tłumacz produktów i CMS widgetów

brubros
19-01-10, 23:24
Running vBET 2.4.1 z vBulletin 4.1 powoduje niezdolność do widzenia parametrów konfiguracyjnych wyświetlacza po kliknięciu widgetu przycisk "Konfiguruj". Jednakże, jeśli vBET 2.4.1 jest wtedy wyłączony, a wyświetlacz pokazuje prawidłowo podczas konfiguracji widgetu "configure" kliknięciu przycisku. To nie jest problem krytyczny, ale pomyślałem, że może to pomóc w rozwoju wersji vBET 4.x.

vBET
21-01-10, 16:27
Dziękuję za uwagę. Zajmiemy się tym:)

vBET
23-01-10, 04:17
Próbowałem to i to działa ... Byłem konfiguracji przez admina CP. Proszę mi powiedzieć co dokładnie zrobić, aby zobaczyć ten problem? Także ja już testowałem to w wersji z Poprawienie błędów, więc możliwe jest, że ten został rozwiązany za.

brubros
23-01-10, 04:41
Być może został naprawiony. Oto link do dyskusji przez innych użytkowników doświadcza tego samego zagadnienia, które mogą być pomocne: vbulletin.com

vBET
23-01-10, 15:11
2.4.2 już wydany - proszę się aktualizacji i sprawdź czy nadal występuje:)

brubros
23-01-10, 17:50
Tak, wystarczy zainstalować 2.4.2 i tego zagadnienia jest stała. Dziękujemy!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1