PDA

View Full Version: Prevajalec izdelkov in widgets CMS

brubros
19-01-10, 23:24
Running vBET 2.4.1 z vBulletin 4,1 povzroči nezmožnost za ogled konfiguracijo parametrov zaslona po kliku na widget je "oblikovati" gumb. Če pa je vBET 2.4.1 nato onemogočen, potem konfiguracijo zaslonu prikaže pravilno, ko kliknete widget je "oblikovati" gumb. To ni resen problem, vendar sem mislil, da bi lahko pomagali pri razvoju različice 4.x vBET.

vBET
21-01-10, 16:27
Hvala za note. Mi bo to uredil:)

vBET
23-01-10, 04:17
Poskušal sem to in deluje ... Bil sem konfiguracijo z Admin CP. Prosim, povej mi, kaj storiti, da bi videli to vprašanje? Prav tako sem že preizkušen na različico s popravljeno nekatere žuželke, zato je možno, da je bil ta popravi preveč.

brubros
23-01-10, 04:41
Morda se ta določi. Tukaj je povezava na razpravo s strani drugih uporabnikov doživlja isto vprašanje in da bi bilo koristno: vbulletin.com

vBET
23-01-10, 15:11
2.4.2 je bila že sproščena - prosim, ki posodablja in preverite še vedno ne zgodi:)

brubros
23-01-10, 17:50
Ja, samo nameščen 2.4.2 in ta vprašanja, je določena. Hvala!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1