מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: מתרגם המוצר CMS יישומונים

brubros
19-01-10, 23:24
ריצה vBET vBulletin 2.4.1 עם 4.1 התוצאות חוסר יכולת לראות את הפרמטרים של תצורת התצוגה לאחר לחיצה על לחצן של יישומון "להגדיר". עם זאת, אם vBET 2.4.1 מושבת אז, אז את התצוגה מראה תצורה כהלכה בעת של יישומון כפתור "להגדיר" הלחיצה. זו לא בעיה קריטית, אבל חשבתי שזה עשוי לעזור בפיתוח של הגרסה 4.x vBET.

vBET
21-01-10, 16:27
תודה על ההערה. אנו להתמודד עם זה:)

vBET
23-01-10, 04:17
ניסיתי את זה וזה עובד ... הייתי מגדיר באמצעות CP Admin. בבקשה תגיד לי מה בדיוק לעשות כדי לראות את הבעיה? גם אני כבר בדקו את זה על גרסה עם כמה באגים תוקנו, ולכן יתכן כי זה תוקנה מדי.

brubros
23-01-10, 04:41
אולי זה תוקן. הנה קישור לדיון על ידי משתמשים אחרים נתקל באותה הבעיה וזה יכול להיות מועיל: vbulletin.com

vBET
23-01-10, 15:11
2.4.2 שוחרר כבר - אנא עדכן את עשו ולבדוק האם זה עדיין קורה:)

brubros
23-01-10, 17:50
כן, מותקן רק 2.4.2 וזה בעיות הוא קבוע. תודה!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 supports automatic translations