PDA

View Full Version: Zgjidhet Blerë, por nuk ka çelës licencë dhe asnjë ndihmë nga vBET - shumë të pakënaqur

evankreiner
24-04-12, 15:46
Hi, Kohët e fundit kam blerë vBET për forum të klientit, por nuk ka marrë licencë kyçe në ndonjë email. I kontaktuar mbështetjen (kontakti [at] vbenterprisetranslator [dot] com) dhe kanë marrë asnjë ndihmë për këtë. I kontaktuar ata 3 herë, dhe askush nuk është përgjigjur. Gjithashtu nuk ka telefon # në këtë faqe.

A është kjo një produkt produkt marinari apo diçka? Si të vijë unë nuk mund të arrijnë mbështetje, nuk ka numrin e telefonit, dhe askush nuk është kontaktuar me mbrapa? Si të vijë unë nuk i është dhënë një licencë kyçe? Ky produkt është i kotë në forum time pa atë.

Nëse askush nuk dëshiron të më kontaktoni në lidhje me këtë, i cili duhet të ankohen për të? Better Business Bureau? Unë kurrë nuk kam hasur në këto probleme para se kështu që unë jam i humbur. Shumë të pakënaqur pse.

r.dziadusz
24-04-12, 22:39
Hi
Ju lutem vini re se të gjitha mbështetja vBET është bërë në Forumin tonë. Ne jemi shumë keq që ju nuk jeni të kënaqur me mbështetjen tonë. Ne bëjmë të gjithë mbështetjen në vBET tonë becouse mail mund të etiketuar accidentaly si spam. Kjo është postimi juaj i parë problemeve, kështu që tani për tani më kemi të bëjmë çmos për të zgjidhur çështjen tuaj.

Si unë mund të shoh kemi kyç tuaj licencës. Ju duhet të jetë në gjendje të gjejnë kyç tuaj licencës në postën e cila duhet të marrë pas blerjes produktin tonë.
Tani për tani unë do të kontrolloni se pse ju nuk e merrni atë

r.dziadusz
24-04-12, 23:08
Ju lutem mund të shikoni këtë http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php në kolonën e parë me emrin
Key Licenca / URL - të quajtur më parë Leje # / URL - ne ka ndryshuar emrin për të bërë gjetjen licencë kyçe më të lehtë, pasi shkrimin tuaj i cili është i pari me këtë lloj çështjeje :)

Ne jemi të vjen keq që ju keni hasur këtë shqetësim.

Ju lutem na tregoni, nëse ju jeni në gjendje për të gjetur atë :)

evankreiner
17-05-12, 16:07
Hi, ju falënderoj për përgjigjet. I kishte dhënë për një kohë të shkurtër, sepse askush nuk është përgjigjur në ndonjë e-mail tim, dhe kjo ishte arsyeja pse unë u mërzitur. Unë u tha të kontaktoni përmes emailit për çdo ndihmë, dhe i kishte dërguar disa mesazhe para se të postimi në forum.

Çfarë është koha e zakonshme vonesa për mesazhin për të marrë e postuar në forum? I kontrolluar përsëri për disa ditë pas dërgimit këtë post dhe nuk ishte duke u postuar në forum, kështu që unë kam qenë i gatshëm të heqë dorë dhe të paraqesë një ankesë në produkt, por ju falënderoj për të marrë përsëri për mua! Unë vetëm do të postoni pyetje në forum tani.

r.dziadusz
24-05-12, 23:52
Hi, shpesh një ditë e saj të ardhshëm, por ne jemi vetëm njerëz dhe mund të humbasë diçka: (shumë keq për këtë.

evankreiner
18-06-12, 19:55
Hi - Website këtu ka qenë jashtë dhe poshtë në ose shumë i ngadalshëm për disa javë, kështu që ka qenë e vështirë për t'iu përgjigjur.

Çështja është zgjidhur, dhe çdo gjë është setup - por unë kam një çështje të reja të cilat unë do të bëjë një post për tani. Faleminderit!

m_jankowski
18-06-12, 21:17
Hi,
Ne jemi duke punuar në çështjen tuaj në thread tuaj të tjera.
Rreth përplasje server, ju lutem lexoni këtë thread: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/3110-vbet-server-updates.html

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET Translator 4.10.1