View Full Version: Lahendatud Ostetud, kuid ühtegi litsentsivõti ja nr vBET - väga õnnetu abi
evankreiner
24-04-12, 15:46
Tere, ma hiljuti ostetud vBET kliendi kogule, kuid ühtegi litsentsivõti saadud kirju. Toetada ühendust (contact[at]vbenterprisetranslator[dot]com) ja on saanud selle abiinfot. Ühendust neid 3 korda ja keegi ei ole vastatud. On ka nr telefon # sellel saidil.
See toode on magamis toote või midagi? Miks ma ei jõua tugi, pole ühtegi telefoninumbrit ja tδiuslik on kontakteerumine mind tagasi? Miks ei olnud I esitatud litsentsi võti? See toode on minu foorum ilma kasutu.
Kaebust kui tδiuslik soovib minuga selle kohta, kes tuleks esitada? Better Business Bureau? Ma olen kunagi sattus neid probleeme enne nii, et ma olen kaotanud. Väga õnnetu kuigi.
r.dziadusz
24-04-12, 22:39
Tere
Pange tähele, et kõik vBET tugi on tehtud meie foorumiga. Oleme, et te ei ole rahul meie toetust. Me teeme kõik meie vBET sest posti toe saab accidentaly sildistatud rämpspostina. Esimene tõrkeotsingu postitus on nii kohta praegu me teeme oma parima oma probleemi lahendamiseks.
Kui ma näen, meil on oma litsentsivõtme. Teil peaks olema võimalik leida oma litsentsivõtme Elektronpost, mis tuleks vastu võtta pärast meie toote ostmist.
Right now I kontrollib, miks te vastu ei võta see
r.dziadusz
24-04-12, 23:08
Võiks Palun möllite selle http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php nimega esimeses veerus
Litsentsivõti / URL - varem nimega litsentsi # / URL - me ei muuda nimi, mis muudab leidmine litsentsivõti pärast teie töökohale, mis on seda tüüpi väljaandmise esimene:) lihtsamaks,
We are sorry, te olete silmitsi seda soovimatut olukorda.
Palun andke meile teada, kui olete suutnud leida:)
evankreiner
17-05-12, 16:07
Tere, tänan teid vastused. Ma ei loobunud lühikeseks ajaks kuna keegi oli vastamine minu meilisõnumid ja see oli põhjuseks, miks ma olin ärritunud. Oli öelnud, et e-posti teel abi saamiseks võtke ühendust, ja oli saadetud mitu enne konteerimist foorumi kohta.
Mis on tavaline viiteaeg sõnumi saate konteerida foorum? Tarkistin puhul pärast saatmist selle postituse paar päeva tagasi ja see ei olnud postitamist foorumis, nii et ma olin valmis loobuma ja faili a töövaidlusi tootel, kuid eest getting naasta minu aitäh! I on ainult postitada küsimusi käsitleva foorumi nüüd.
r.dziadusz
24-05-12, 23:52
Tere, selle sageli järgmisel päeval, kuid meil on ainult inimestele ja ebatõhusad midagi:(väga Vabandame et.
evankreiner
18-06-12, 19:55
Hi - kodulehel siin on esinenud sisse ja või väga aeglane mitu nädalat, nii et see on olnud raske vastata.
Probleem on lahendatud, ja kõik on setup - kuid mul on uus küsimustega, millele ma postitamiseks umbes nüüd teha. Tänud!
m_jankowski
18-06-12, 21:17
Hi,
Me töötame oma teise lõime teie küsimuses.
Serveri ühenduse kadumine, kohta lugege selle õõnesneet: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/3110-vbet-server-updates.html
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):