PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Vásárolt, de nem engedély kulcs és nincs súgó származó vBET - very good.

evankreiner
24-04-12, 15:46
Szia én nemrégiben vásárolt egy ügyfél fórum vBET, de nem engedély kulcs kapott e-mailt. A kapcsolatot támogató (contact[at]vbenterprisetranslator[dot]com), és nincs súgó ezen kapta. Azt a kapcsolatot 3 alkalommal, és senki sem birtokol hasonmás. Nem a telefon van # ezen az oldalon.

Ez a termék egy emeletes termék, vagy valami? Hogyan jön nem tudják elérni támogatása, a nincs telefon szám és a noone van kapcsolatba nekem vissza? Hogyan jön nem volt tekintettel egy engedély kulcs? Én fórum, anélkül, hogy ez a termék hiábavaló.

Ha noone contact me ez akar, akik kell tehetek panaszt? A Better Business Bureau? Én már soha nem spárgagombolyog-ba ezeket a problémákat, mielőtt így én elveszett. Nagyon elégedetlen bár.

r.dziadusz
24-04-12, 22:39
Szia
Felhívjuk figyelmét, hogy minden vBET támogatja a mi Fórum történik. Mélyen Elnézést, hogy nincs megelégedve a támogatással való. Mi minden a mi vBET válik felad támogatást lehet accidentaly tagged mint löncshús. A első hibaelhárítási felad, így most a mi mindent annak érdekében, hogy a probléma megoldásában.

Mint tud lát mi van a engedély kulcs. Meg kell tenni a engedély kulcs található levelek, amelyek után vétel termékünk kell kapniuk.
Akarat ellenőriz, miért nem kap ez most

r.dziadusz
24-04-12, 23:08
Lehetne kérjük kivesz a http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php nevű, az első oszlopban
Engedély kulcs / URL - korábban nevű licenc # / URL - mi változtatta nevét, hogy könnyebb, megtalálás a engedély kulcs után-a felad, melyik van a probléma ezzel féle első:)

Vagyunk szomorú amit szembesült a kellemetlenségért.

Kérjük tudassa velünk, ha képes-hoz talál ez:)

evankreiner
17-05-12, 16:07
Szia köszönöm a választ. Én adta ki egy rövid idő, mert senki nem volt megválaszolása minden az én-m elektronikus levél, és ez volt, miért volt ideges. Mondták részére akármi segít e-mailen keresztül kapcsolatba lépni, és elküldte a feladás előtt még több üzenet a fórum.

Mi a szokásos késleltetési idő üzenetet kap a fórum könyvelt? Én kockás-vissza pár napig ez az üzenet elküldése után, és ez nem volt lét feladni a fórum így volt kész adja fel, és a fájlt a panasz a terméken, de thank you for getting back to me! Fogom csak post kérdések a fórum most.

r.dziadusz
24-05-12, 23:52
Szia hogy gyakran a következő nap, de csak emberek és valami:(nagyon sajnálom, hogy tud elvét.

evankreiner
18-06-12, 19:55
Szia - a honlapja itt le ki-és bekapcsolása vagy nagyon lassú, több hétig, így nehΘz volt reagálni.

A probléma megoldódott-e, és mindent, amelyet a telepítő-, de van egy új kérdések, amelyeket én akarat csinál egy felad körülbelül most. kösz!

m_jankowski
18-06-12, 21:17
Hi,
Dolgozunk, A kérdésben a a szálban.
Szerver fagyás kapcsolatban olvassa el ebben a szálban: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/3110-vbet-server-updates.html

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1