PDA

View Full Version: Rešeno Kupili, vendar ni licenčni ključ in ne pomoč iz vBET - zelo nesrečen

evankreiner
24-04-12, 15:46
Zdravo, sem pred kratkim kupila vBET za odjemalca forum, vendar ni licenčni ključ prejela v e-pošte. I stik podporo (contact[at]vbenterprisetranslator[dot]com) in so prejeli pomoč na to. I stik njih 3 krat in nihče je odgovorila. Tudi ni nobenega telefon # na tej strani.

Ta izdelek je, pograd proizvoda ali nekaj? Kako priti ne more doseči podporo, ni nobenega telefonsko številko, in nihče ne je kontaktu me nazaj? Kako priti ni bil podan licenčni ključ? Ta izdelek je neuporabna na moj forum brez njega.

Če nihče ne želi stik mi o tem, kdo naj I pritožite? Better Business Bureau? Ste nikoli ni zašel v težave pred, tako sem izgubil. Zelo nesrečen čeprav.

r.dziadusz
24-04-12, 22:39
Hi
Prosimo, upoštevajte, da vse vBET podporo na našem forumu. Smo globoko zaskrbljen, da ne boste zadovoljni z našo podporo. Mi vsi podporo v naši vBET Mlakarja pošte lahko pomotoma označena kot spam. To je vaš budnica odpravljanje težav, tako za zdaj na mi naše najboljše za reševanje vaše vprašanje.

Kot lahko vidite, smo vaš dati dovoljenje zakleniti. Lahko najti vaš dati dovoljenje zakleniti v mail, ki mora prejeti po nakupu našega izdelka.
Zdaj bo preverite, zakaj jih ne sprejemate

r.dziadusz
24-04-12, 23:08
Lahko vas prosimo, preglejte ta http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php v prvi stolpec, ki je imenovan
Licenčni ključ / URL - prej imenovan licenco # / URL - smo si spremenite ime za iskanje licenčni ključ, ki je lažje, po vaš post, ki je prvi s to vrsto izdaje:)

Smo žal, ste soočajo to neprijetnost.

Prosimo, sporočite nam, če ste našli:)

evankreiner
17-05-12, 16:07
Zdravo, hvala za odgovore. Sem dal za kratek čas ker nihče ne je bila odgovarjate koli moje emails, in to je razlog, zakaj sem bila vznemirjena. Povedal v stik prek e-pošte za pomoč, in je poslal več sporočil pred objavljate na forumu.

Kaj je običajni čas zamude za sporočilo dobili knjižiti forumu? Sem preveril nazaj za nekaj dni po pošiljanju ta post in to ni bil zakasnjen forumu, tako sem bil pripravljen dati gor in datoteke na težave na proizvodu, ampak hvala za vse nazaj do mene! Bom samo post vprašanja na forumu zdaj.

r.dziadusz
24-05-12, 23:52
Zdravo, njene pogosto naslednji dan, vendar smo so samo ljudje in lahko zamuditi nekaj:(zelo žal za to.

evankreiner
18-06-12, 19:55
Hi - spletni strani je bil dol in vklopite ali zelo počasen za nekaj tednov, zato je bilo težko odgovoriti.

Težava ni odpravljena, in vse, kar je setup - vendar imam nov vprašanja, ki bodo da post o zdaj. hvala!

m_jankowski
18-06-12, 21:17
Hi,
Delamo na vaše vprašanje na vaših drugih nit.
O zrušitve sistema, preberite ta nit: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/3110-vbet-server-updates.html

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1