View Full Version: Zgjidhet Kuotat nuk janë të përkthyera?
Unë vetëm e pa se kur një anëtar duke përdorur një gjuhë tjetër përveç default, dhe ai citon dikush, atëherë të japin kuotën e nuk është përkthyer.
Shiko këtë post:
Windows 7 Tema: Dark Ultra by tono3022
Ju lutemi të këshillojë. Thanks.
Po-të japin kuotën e nuk është përkthyer dhe është korrigjuar. Kjo është për shkak se ju mund të shkruani në frëngjisht dhe të japin kuotën e dikush i cili është i shkruar në polonisht - tekstin e tij nuk mund të trajtohen si francez dhe për të dërguar me pjesën tjetër të mesazhit tuaj të përkthimit. Pra, të japin kuotën e është injoruar në brendësi të lang BBCode, dhe tekstin e cituar duhet të ketë ajo lang BBCode. Dhe kjo ishte çështja në shembullin tuaj - tekstin e cituar duhet të jetë brenda vet BBCode lang, por ajo nuk ishte.
Unë tashmë e korrigjuar atë në forum tuaj - kur ju krahasojnë atë me versionin e parë redaktimi ju do të shihni ndryshim:)
A keni nevojë për ndihmë më këtu? :)
OK e madhe, thanks. Pra, ju korrigjuar atë të drejtë CreativX? Si mund ta korrigjuar atë në forum mi të tjerë?
Unë vetëm redaktuar mesazhin. Çështja ishte se tekstin e cituar mendoj të jetë në BBCode vet lang, por nuk ishte. Nuk ka asgjë për të rregulluar. Nëse ndodh një gjë e tillë (për shkak se Google nuk do të njohë gjuhën e të përshtatshme), dhe nuk ka të përshtatshme lang BBCode, atëherë ajo duhet të jetë shtuar me dorë. Kjo ishte.
A keni më shumë mesazhe të tilla?
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):