PDA

View Full Version: Zgjidhet Kuotat nuk janë të përkthyera?

Taurus
06-07-11, 02:59
Unë vetëm e pa se kur një anëtar duke përdorur një gjuhë tjetër përveç default, dhe ai citon dikush, atëherë të japin kuotën e nuk është përkthyer.

Shiko këtë post:

Windows 7 Tema: Dark Ultra by tono3022

Ju lutemi të këshillojë. Thanks.

vBET
06-07-11, 21:30
Po-të japin kuotën e nuk është përkthyer dhe është korrigjuar. Kjo është për shkak se ju mund të shkruani në frëngjisht dhe të japin kuotën e dikush i cili është i shkruar në polonisht - tekstin e tij nuk mund të trajtohen si francez dhe për të dërguar me pjesën tjetër të mesazhit tuaj të përkthimit. Pra, të japin kuotën e është injoruar në brendësi të lang BBCode, dhe tekstin e cituar duhet të ketë ajo lang BBCode. Dhe kjo ishte çështja në shembullin tuaj - tekstin e cituar duhet të jetë brenda vet BBCode lang, por ajo nuk ishte.

Unë tashmë e korrigjuar atë në forum tuaj - kur ju krahasojnë atë me versionin e parë redaktimi ju do të shihni ndryshim:)

A keni nevojë për ndihmë më këtu? :)

Taurus
07-07-11, 03:07
OK e madhe, thanks. Pra, ju korrigjuar atë të drejtë CreativX? Si mund ta korrigjuar atë në forum mi të tjerë?

vBET
07-07-11, 17:09
Unë vetëm redaktuar mesazhin. Çështja ishte se tekstin e cituar mendoj të jetë në BBCode vet lang, por nuk ishte. Nuk ka asgjë për të rregulluar. Nëse ndodh një gjë e tillë (për shkak se Google nuk do të njohë gjuhën e të përshtatshme), dhe nuk ka të përshtatshme lang BBCode, atëherë ajo duhet të jetë shtuar me dorë. Kjo ishte.

A keni më shumë mesazhe të tilla?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vB Enterprise Translator 4.10.1