PDA

View Full Version: Rešeno Citati ni prevedeno?

Taurus
06-07-11, 02:59
Pravkar sem videl, da ko država uporabi jezik, ki ni privzeta, in on navaja nekoga, potem je citat ni preveden.

Oglejte si to objavo:

Windows 7 Teme: Ultra Dark jih tono3022

Prosimo, svetuje. Hvala.

vBET
06-07-11, 21:30
Ja-citat ni preveden in je popravljen. To je zato, ker lahko pišete v francoščini, in citiram nekoga, ki je pisal v poljščini - njegovo besedilo, ni mogoče obravnavati kot francoski in pošljite s preostalim vaš post na prevod. Torej je citat prezrta notranjost Lang BBCode, in navedeno besedilo naj poskrbi za lastno BBCode lang. In to je bilo vprašanje na vaš primer - citirano besedilo mora biti znotraj lastnega BBCode lang vendar ni bilo.

Sem že popravljen na forum - ko jo primerjamo z različico pred urejanjem boste videli razliko:)

Ali potrebujete dodatno pomoč tukaj? :)

Taurus
07-07-11, 03:07
OK super, hvala. Torej si jo popravi na desni CreativX? Kako ga lahko pravilno na moj drugi forum?

vBET
07-07-11, 17:09
Pravkar sem uredil sporočilo. Vprašanje je bilo, da se navedeno besedilo domnevati, da v svojem BBCode lang, vendar ni bilo. Nič ni, da se določi. Če se taka stvar zgodi (ker Google ne bo priznala jezika ustrezno) in ni primerno lang BBCode, nato pa ga je potrebno ročno dodati. To je to.

Ali imate več takšnih sporočil?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1