View Full Version: Sprejete CMS izdelkov ne prevajanje
Forumih in blogih zdi, da se dela lep, ampak CMS članki niso prevajanje pri dodajanju enega v tujem jeziku. Dodajanje [lang =] [/ lang] tags ročno ne pomeni, da razlike tako.
Prav tako sem opazil, da ni mogoče dodajanje komentarjev na članke CMS. Drugo vprašanje je nekaj besedila, se zdi, da izgine, ko gledate v drugih jezikih. Primer:
http://saabworld.net/pl/content/saab-usa-president-i-coo-timothy-colbeck-mówienie-w-motor-press-guild-sierpnia-śniadanie-627/
Prav tako sem opazil, da ni mogoče dodajanje komentarjev na članke CMS.
Hej Wulf se vam morda, imajo Post Template mod Dragonbyte Tech še vedno omogočen? Sem imel isti problem, brez pripomb, ki so bile mogoče. Po onesposobiti da mod je delal še enkrat.
Taurus, hvala za predlog, vendar nimam, da je nameščen.
Sem že to v konzoli napake Firefox, ko poskušajo dodati komentar:
document.getElementById ("vbet_addbbcodes") je nična
Pravkar sem preveriti eden od vaših člankov CMS, šel na prevedeno stran, in je dobro prevedena.
Prosimo, upoštevajte, da [Lang] ni podprta za izdelke CMS, ker nima smisla - CMS člankov ni nekaj, kar lahko vsak pisati (kot so delovna mesta, blogi) - ti členi so jih napisali zelo majhna skupina ljudi, ki vedo, naj vaše forum jezik. Ali res želite, da vaš CMS članke biti napisana v drugih jezikih? In mislim napisal - Vem, da si želite cev prevesti in vi ste jo prevedeno:)
Pravzaprav, to je pomembno za našo CMS, ki omogoča več jezikov. Imamo že CMS deli z člankov v različnih jezikih. Na primer:
SaabWorld - Nederlands (http://saabworld.net/section/nederlands-316/)
SaabWorld - Français (http://saabworld.net/section/francais-322/)
Smo se svetovni forum in bi radi, da lokalne člankov iz različnih držav v svojem jeziku. Pomembno za bloge, ampak tudi za izdelke CMS.
Na primer, ta nemški članek gredo na domači strani, kot je članek CMS, vendar izvirno nemško besedilo ostane.
http://saabworld.net/blogs/frank-wulfers/runway-terminal-337/
OK tako - razumem vaše potrebe. V tem trenutku ni podprta. Prizadevali si bomo za podporo [Lang] tudi za izdelke CMS. Mislim, da je bilo nekaj vprašanje, preden smo zapustili in ga kot ni potrebna, vendar jo bom še enkrat preverite in videli, kaj se dogaja tam:)
PS.
Prosimo, odprite novo temo za vaše zadnje vprašanje link. Vidim, da je prvotni preizkus ni vključen tam. Prav tako opišite da je globalno vprašanje, ali pa samo za bloge, ali pa samo za ta vnos blog.
Bilo bi super, da so te možnosti za članke CMS. Hvala za skrb v to.
Vsak misli na komentiranja problem za izdelke CMS?
Prav tako sem opazil, da ni mogoče dodajanje komentarjev na članke CMS. Drugo vprašanje je nekaj besedila, se zdi, da izgine, ko gledate v drugih jezikih. Primer: SaabWorld (Polska) - Saab USA prezes i dyrektor Timothy Colbeck mówić na kosilo sierpnia silnika Prasa Gildii
Prosim, da eno vprašanje, na eno nit. V nasprotnem primeru bomo izgubili v razpravi. Prosimo, odprite novo temo za vsako vprašanje. Prav tako opišite boljše vprašanje - kaj manjka ...
To je tema o podpori [Lang] v izdelkih. Oprostite za neprijetnost - na koncu bo nam pomagal vsem:)
Oprostite, sem mislil tiste, vprašanje je bilo povezano. Pravkar sem še enkrat preizkušen in sedaj komentarji so dela lep! Precej čudno je samo sam določi, tako da bom jaz kriv za moj uporabnikov napake .. ;) Prosimo, ignorirajo
Oprostite, sem mislil tiste, vprašanje je bilo povezano. Pravkar sem še enkrat preizkušen in sedaj komentarji so dela lep! Precej čudno je samo sam določi, tako da bom jaz kriv za moj uporabnikov napake .. ;) Prosimo, ignorirajo
OK tako. Lahko se tudi vprašanje s prevodom Google, vBET ne cache potem rezultate, tako da takoj, ko je prevod vprašanje šli rezultati bi morala biti OK.
Pravzaprav sem bil z uporabo Microsoft prevode, kot tudi članke in ugotovila, delno prikazujejo. Zato sem ga preklopi nazaj na Google in morda le, da je določen komentiral problem. Moram narediti nekaj več, testiranje s prevodom nastavitev Microsoft.
Imamo en znan bug v prevodu Microsoft - to je že popravljen in bo izšla vBET4.4.1
Tukaj lahko najdete hitro popraviti:
Pravkar sem preizkušen CMS članek z lang BBCode dodano ročno in ga prevaja v redu. Prosimo, da se preizkus članek z lang in langtitle BBCode dodano ročno in preverite, kako se obnaša. Mogoče, ko ste spremenili že obstoječo članek je vzeta iz predpomnilnika vBulletin in sprememb ni bilo priznano.
PS.
Avtomatizacija zavijanje ne delajo za članke CMA zdaj, ko pa je že zavit bi moralo delovati v redu.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):