Teljes verzió megtekintése: Elfogadott CMS cikkeket nem fordítás
A fórumok és blogok tűnik, jól működik, de a CMS cikkeket nem fordítás, ha hozzá egyet idegen nyelven. Hozzáadása az [lang =] [/ lang] címkék kézzel nem tesz különbséget sem.
Én is észrevettem, hogy nem lehet megjegyzéseket fűzzenek a CMS cikkeket. Egy másik kérdés a szöveget úgy tűnik, hogy eltűnnek, ha megtekintését más nyelveken. Példa:
http://saabworld.net/pl/content/saab-usa-president-i-coo-timothy-colbeck-mówienie-w-motor-press-guild-sierpnia-śniadanie-627/
Én is észrevettem, hogy nem lehet megjegyzéseket fűzzenek a CMS cikkeket.
Hé Wulf, te talán Dragonbyte Tech Hozzászólás Sablon mod még képes? Ugyanez volt a probléma még nem szólt hozzá, hogy volt lehetséges. Miután eltűnt, hogy a mod működött újra.
Taurus, köszönjük a javaslatot, de nincs, hogy telepítve.
Kapok ebben a Firefox hibát konzolt, amikor megpróbál hozzáadni egy hozzászólást:
document.getElementById ("vbet_addbbcodes") null
Csak ellenőrzött egyik CMS cikkek, elment fordította oldalra, és ez lefordítva is.
Felhívjuk figyelmét, hogy [lang] nem támogatja a CMS cikkek, mert nincs értelme - CMS cikkek nem valami, amit mindenki tud írni (mint a hozzászólás, blogok) - e cikkek által írt kis csoportja, akik tudnia kell a fórum nyelvet. Valóban a CMS cikkeket írni más nyelven? És értem írva - Tudom, hogy szeretne tömlő fordította, és még ez lefordítva:)
Igazából, ami fontos a mi CMS, hogy több nyelven. Mi már CMS szakaszok cikkeket írt különböző nyelveken. Például:
SaabWorld - Nederlands (http://saabworld.net/section/nederlands-316/)
SaabWorld - Français (http://saabworld.net/section/francais-322/)
Mi van a világ fórumot, és szeretnék megtartani a helyi cikkeket a különböző országok saját nyelvén. Fontos, hogy a blogok, hanem a CMS cikkeket.
Például ez a német cikket kell mennie a honlapon, mint a CMS cikket, de az eredeti német szöveget kell maradnia.
http://saabworld.net/blogs/frank-wulfers/runway-terminal-337/
OK, így - Megértem az Ön igényeinek. Ebben a pillanatban ez nem támogatott. Azért dolgozunk, hogy támogatja [lang] is CMS cikkeket. Azt hiszem, volt némi probléma előtt, és mi maradt meg, hogy nem szükséges, de ellenőrizni fogja, hogy újra és meglátjuk, mi történik ott:)
PS.
Kérjük, nyitott az új menet, az utolsó kapcsolat kérdése. Látom, hogy az eredeti vizsgálat nem szerepel ott. Továbbá kérjük, írja le van ez globális probléma, vagy csak a blogok, vagy csak az adott blog bejegyzés.
Nem lenne nagyszerű, hogy ezt a lehetőséget a CMS cikkeket. Köszönöm, hogy vizsgálja meg.
Minden gondolat a kommentálja probléma CMS cikkeket?
Én is észrevettem, hogy nem lehet megjegyzéseket fűzzenek a CMS cikkeket. Egy másik kérdés a szöveget úgy tűnik, hogy eltűnnek, ha megtekintését más nyelveken. Példa: SaabWorld (Polska) - Saab USA prezes i Dyrektor Timothy Colbeck mówić na ebéd Sierpnia silnika Prasa Gildii
Kérjük, tartsa egy kérdés után egy szál. Különben elvész a vitát. Kérjük, nyissa meg az új téma egy minden problémát. Továbbá kérjük, írja le jobban a kérdést -, hogy pontosan mit is hiányzik ...
Ez az üzenet arról szól, támogatja [lang] cikkekben. Elnézést a kellemetlenségért - a végén ez segíteni fog nekünk:)
Bocs, azt hittem, az kérdéses kapcsolatban. Én csak tesztelt újra, és most a megjegyzések jól működik! Elég furcsa, hogy csak fix maga úgyhogy hibáztatni a felhasználói hiba .. ;) Kérjük, hagyja figyelmen kívül
Bocs, azt hittem, az kérdéses kapcsolatban. Én csak tesztelt újra, és most a megjegyzések jól működik! Elég furcsa, hogy csak fix maga úgyhogy hibáztatni a felhasználói hiba .. ;) Kérjük, hagyja figyelmen kívül
OK így. Lehet még probléma Google fordítás, vBET nem cache, akkor eredményezi, amint a fordítási probléma megszűnt eredményeket kell az OK gombra.
Igazából volt a Microsoft fordításokat is, és megállapította, cikkek részben felbukkan. Ezért váltottam vissza a Google csak és talán, hogy rögzítette a kommentálja problémát. Kell tennem néhány további vizsgálat a Microsoft fordítási beállítást.
Van egy ismert hiba a Microsoft fordítás - ez már javított, és fel kell szabadítani a vBET4.4.1
Itt gyors javítást:
Csak tesztelt CMS cikket lang BBCode hozzá kézzel és fordítja finom. Kérjük, teszt cikket lang és langtitle BBCode hozzá kézzel, és ellenőrizze, hogyan viselkedik. Talán, ha megváltoztatta a már meglévő cikket, hogy vették vBulletin cache és a változások nem volt felismerhető.
PS.
Automatizálása csomagolás nem működik a CMA cikkek most, de ha már csomagolva kell működnie.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):