PDA

View Full Version: Prihvaćeno CMS članaka nisu prevođenje

Wulf
08-08-11, 15:38
Forumima i blogovima, čini se radi u redu, ali CMS članaka nisu prevođenju pri dodavanju jednog na stranom jeziku. Dodavanje [lang =] [/ Lang] oznake ručno ne čini razliku bilo.

Wulf
08-08-11, 22:45
Također sam primijetio da nije moguće dodavati komentare na CMS članaka. Drugo pitanje je neki tekst izgleda kao da nestaju prilikom pregleda na drugim jezicima. Primjer:
http://saabworld.net/pl/content/saab-usa-president-i-coo-timothy-colbeck-mówienie-w-motor-press-guild-sierpnia-śniadanie-627/

Taurus
09-08-11, 12:44
Također sam primijetio da nije moguće dodavati komentare na CMS članaka.

Hej Wulf, da li vi možda imate Dragonbyte Tech je post Predložak MORH-a još uvijek omogućena? Imao sam isti problem bez komentara da je bilo moguće. Nakon onemogućiti da MORH to radio ponovno.

Wulf
09-08-11, 14:07
Bik, hvala za prijedlog, ali ja ne imati taj instaliran.

Ja sam uzimajući to u konzoli Firefox pogrešku kada pokušavate dodati komentar:

document.getElementById ("vbet_addbbcodes") je nula

vBET
09-08-11, 18:11
Upravo sam provjeriti jedan od vaših CMS članaka, otišao u prevedeno stranica i to je prevedeno dobro.

Imajte na umu da [Lang] nije podržan na CMS članke, jer nema smisla - CMS članaka nije nešto što svatko može pisati (kao što je poruka, blogova) - tih članaka su pisani od strane vrlo mala skupina ljudi koji bi trebali znati svoje Forum jezik. Da li stvarno želite da se vaši CMS članke biti napisan na drugim jezicima? I mislim napisao - ja znam da želite crijeva prevedeno i imate ga prevesti:)

Wulf
09-08-11, 18:20
Zapravo, to je važno za naš CMS kako bi se omogućilo više jezika. Već smo CMS dijelove s člancima pisane na različitim jezicima. Na primjer:

SaabWorld - Nederlands (http://saabworld.net/section/nederlands-316/)
SaabWorld - Français (http://saabworld.net/section/francais-322/)

Mi smo smo svjetski forum i željeli bi lokalnim članke iz različitih zemalja na svom jeziku. Važno za blogove, ali i za CMS članaka.

Na primjer, ova njemačka članak bi trebao ići na početnoj stranici kao CMS članak, ali izvorni njemački tekst bi trebao ostati.

http://saabworld.net/blogs/frank-wulfers/runway-terminal-337/

vBET
09-08-11, 18:43
U redu, tako - ja razumijem vaše potrebe. U ovom trenutku to nije podržan. Mi ćemo raditi za podršku [Lang] i za CMS članaka. Mislim da je neki problem prije, a mi lijevo je kao ne treba, ali ja ću ga ponovno provjeriti i vidjeti što se događa tamo:)

PS.
Molimo, otvorite novi thread za posljednja karika problem. Vidim da originalni testa nije uključena tamo. Također molimo opišite tu je globalni problem ili samo za blogove, ili samo za ovaj blog unos.

Wulf
09-08-11, 18:48
Bilo bi odlično da su tu mogućnost za CMS članaka. Hvala gleda u nju.

Bilo misli na problem za komentiranje članaka CMS?

vBET
10-08-11, 16:39
Također sam primijetio da nije moguće dodavati komentare na CMS članaka. Drugo pitanje je neki tekst izgleda kao da nestaju prilikom pregleda na drugim jezicima. Primjer: SaabWorld (Polska) - Saab SAD prezes sam dyrektor Timoteju Colbeck mówić na ručak sierpnia silnika Prasa Gildii

Molimo zadržite jedan problem po jedna nit. U protivnom ćemo biti izgubljeni u raspravu. Molimo, otvorite novi thread za svaki problem. Također molimo opišite bolje pitanje - što je točno nedostaje ...
To nit je oko podupire [Lang] u člancima. Ispričavamo se za neugodnosti - na kraju to će nam pomoći sve:)

Wulf
10-08-11, 16:52
Žao nam je, mislio sam ti problem bili povezani. Upravo sam ponovno testira i sada komentari rade fino! Prilično čudno to samo sebi fiksni pa ću okriviti svoje korisničko pogreške .. ;) Molimo ignorirati

vBET
10-08-11, 17:11
Žao nam je, mislio sam ti problem bili povezani. Upravo sam ponovno testira i sada komentari rade fino! Prilično čudno to samo sebi fiksni pa ću okriviti svoje korisničko pogreške .. ;) Molimo ignorirati

U redu na taj način. Moglo bi biti i problem sa Google prijevod, vBET ne cache memorije onda rezultate tako čim prijevod pitanje je otišao rezultati bi trebali biti u redu.

Wulf
10-08-11, 17:14
Zapravo sam bio koristeći Microsoftove prijevode, kao i pronašao članke djelomično prikazuju. Pa sam ga prebacio natrag na Googleu i možda samo da se fiksni komentiranje problem. Trebam napraviti neki više ispitivanja s postavljanjem sustava Microsoft prijevod.

vBET
11-08-11, 20:08
Mi imamo jednu poznat bug u Microsoft prijevodu - već je ispravljen i bit će objavljen u vBET4.4.1

Ovdje možete naći brzo popraviti:

vBET
13-08-11, 15:00
Upravo sam testiran CMS članak lang BBCode je dodao ručno i to prevodi u redu. Molimo da se testirati članak Lang i langtitle BBCode ručno dodali i provjeriti kako se ponaša. Možda kada ste promijenili već postojeći članak je preuzet iz vBulletin cachea i promjene nije prepoznata.

PS.
Automatiziranje pakiranje ne radi za CMA članke sada, ali kad je već umotana to bi trebalo raditi u redu.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1