مشاهده نسخه کامل : پذیرفته مقالات CMS ترجمه نیست
انجمن ها و وبلاگ ها به نظر می رسد کار خوب است اما مقالات CMS ترجمه که در زمان اضافه کردن یک در یک زبان خارجی است. اضافه کردن زبان =] [/ لانگ] برچسب ها دستی یا چه تغییری ایجاد نمی.
من هم متوجه آن امکان پذیر نیست برای اضافه کردن نظرات به مقاله CMS. موضوع دیگر این است برخی از متن به نظر می رسد به ناپدید می شوند در هنگام مشاهده در زبانهای دیگر است. به عنوان مثال :
http://saabworld.net/pl/content/saab-usa-president-i-coo-timothy-colbeck-mówienie-w-motor-press-guild-sierpnia-śniadanie-627/
من هم متوجه آن امکان پذیر نیست برای اضافه کردن نظرات به مقاله CMS.
سلام Wulf ، آیا شما شاید وزارت دفاع الگو ارسال Dragonbyte فن آوری هنوز فعال باشند؟ من همان شماره را با هیچ نظری در که شد ممکن بود. پس از غیرفعال کردن که وزارت دفاع مشغول به کار دوباره.
برج ثور ، به لطف برای این پیشنهاد اما من لازم نیست که نصب شده است.
من این در کنسول خطا فایرفاکس در هنگام تلاش برای اضافه کردن نظر :
document.getElementById ("vbet_addbbcodes") null است.
من فقط چک یکی از مقالات سیستم مدیریت محتوای خود را ، به صفحه ترجمه شده رفت و آن را ترجمه خوبی است.
لطفا توجه داشته باشید که [زبان] برای مقالات CMS پشتیبانی نمی شود ، به دلیل آن است بی معنا -- مقالات CMS چیزی است که هر کس می تواند نوشتن نیست (مثل پست ، وبلاگ ها) -- این مقالات توسط گروه بسیار کوچکی از مردم نوشته شده که باید بدانید شما انجمن زبان. آیا شما واقعا می خواهید مقالات سیستم مدیریت محتوای خود به زبانهای دیگر نوشته شده است؟ و منظور من نوشته شده است -- من می دانم شما می خواهید شلنگ ترجمه شده و شما آن را ترجمه :)
در واقع ، مهم است که برای سیستم مدیریت محتوای ما از چندین زبان مختلف استفاده می شود. ما در حال حاضر بخش های CMS با مقالات به زبان های مختلف نوشته شده است. به عنوان مثال :
SaabWorld -- کمک درسی : (http://saabworld.net/section/nederlands-316/)
SaabWorld -- گرینویچ (http://saabworld.net/section/francais-322/)
ما یک انجمن جهانی است و می خواهم به نگه داشتن مقالات محلی از کشورهای مختلف به زبان خودشان است. نکته مهم برای وبلاگ بلکه برای مقاله های CMS.
به عنوان مثال ، این مقاله آلمانی باید در صفحه اصلی به عنوان یک مقاله CMS اما اصل متن آلمانی باید باقی می ماند.
http://saabworld.net/blogs/frank-wulfers/runway-terminal-337/
OK SO -- درک نیازهای شما. در این لحظه آن را پشتیبانی نمی. ما کار خواهد کرد برای حمایت از [زبان] همچنین برای مقالات CMS. گمان می کنم برخی از مسئله وجود دارد قبل از ما به سمت چپ و آن را به عنوان مورد نیاز نیست ، اما من آن را دوباره بررسی کنید و ببینید چه اتفاقی می افتد هست :)
PS.
لطفا باز کردن موضوع جدید برای آخرین شماره لینک خود را. من می بینم که آزمون اولیه وجود دارد را شامل نمیشوند. همچنین توصیف لطفا آن مسئله یا جهانی فقط برای وبلاگ ها ، و یا فقط برای این بلاگ خاص وجود دارد.
این امر می تواند بسیار جذاب این امکان برای مقالات CMS داشته باشند. به دنبال آن.
افکار بر روی این مسائل اظهار نظر برای مقاله CMS؟
من هم متوجه آن امکان پذیر نیست برای اضافه کردن نظرات به مقاله CMS. موضوع دیگر این است برخی از متن به نظر می رسد به ناپدید می شوند در هنگام مشاهده در زبانهای دیگر است. به عنوان مثال : SaabWorld (لهستانی) -- ساب ایالات متحده آمریکا prezes من dyrektor تیموتی Colbeck mówić NA ناهار sierpnia silnika Prasa Gildii
لطفا یک مسئله ، به ازای هر یک موضوع نگه داشتن. در غیر این صورت ما در بحث از دست داده است. لطفا برای باز کردن تاپیک جدید در هر شماره. همچنین لطفا به توصیف بهتر این موضوع -- دقیقا چه از دست رفته است...
این موضوع است در مورد حمایت از [زبان] در مقالات است. با عرض پوزش برای ناراحتی -- در پایان آن را همه ما کمک کند :)
با عرض پوزش ، من فکر کردم آن موضوع مرتبط بودند. من فقط دوباره آزمایش و در حال حاضر در مقابل نظرات و پیشنهادات خوبی کار میکند! خیلی عجیب و غریب آن را تنها به خودی خود ثابت ، بنابراین من آن را بر روی خطا کاربر را من سرزنش.. ؛) لطفا چشم پوشی
با عرض پوزش ، من فکر کردم آن موضوع مرتبط بودند. من فقط دوباره آزمایش و در حال حاضر در مقابل نظرات و پیشنهادات خوبی کار میکند! خیلی عجیب و غریب آن را تنها به خودی خود ثابت ، بنابراین من آن را بر روی خطا کاربر را من سرزنش.. ؛) لطفا چشم پوشی
OK تا. همچنین می تواند موضوع را با ترجمه گوگل ، فعال تصدی کش و سپس نتایج تا به زودی به عنوان مسئله ترجمه رفته است نتایج باید OK.
من در واقع با استفاده از ترجمه مایکروسافت را نیز در بر داشت مقاله بخشی از نشان دادن است. بنابراین من آن را تغییر برگشت به گوگل تنها و شاید که ثابت مشکل اظهار نظر. من نیاز به انجام آزمایش بیشتر با تنظیمات ترجمه مایکروسافت است.
در حال حاضر یکی از اشکال شناخته شده ای در ترجمه مایکروسافت -- در حال حاضر اصلاح شده و خواهد شد در vBET4.4.1 آزاد
در اینجا شما می توانید راه حل های فوری :
من فقط به آزمایش CMS ماده با زبان BBCode روشن افزود دستی و آن را خوب ترجمه. لطفا مقاله تست را با زبان و langtitle BBCode روشن افزود دستی و بررسی چگونگی رفتار. شاید زمانی که شما تغییر در حال حاضر ماده موجود در آن را از کش اصلی گرفته شده و تغییرات به رسمیت شناخته شد.
PS.
کاغذ بسته بندی خودکار برای مقالات CMA کار نمی کند در حال حاضر ، اما هنگامی که آن را در حال حاضر پیچیده شده که باید کار خوب.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):