PDA

View Full Version: Rešeno Ne kaže Original Version Ko prevedena.

gareth
02-06-11, 22:05
Naslov bi se moral glasiti: "Ne kaže Original Version Ko prevedeni

Ko sem pošti v angleškem jeziku, nato pa poglej v valižanščina, da se ne prikazuje izvirno prevod niti slik, ki kažejo, da je bil preveden na delovno mesto

Prav tako je treba prikazujejo takole:

Ko sem pošti v angleškem jeziku, nato pa si ogledate delo v valižanskega, da ne kaže prvotni različici ali ni preveden slik, ki kažejo, da je bilo prevedeno delo

Sem jo nastavite na uporabo javascript za oba gosta in registriranih uporabnikov. Poskušal sem druge metode, kot tudi, vendar ne od njih so delali.

Poskušal sem ogled post ob prijavi na let in odjavljeni (sem tudi poskusil v drugem računalniku), z isto vprašanje.

Ali sem zamudil nastavitev?
Ali moram urediti predlogo?

Stran je North Wales forum - forum za otok Anglesey, Gwynedd, Conwy, Flintshire, Wrexham, Denbighshire (http://northwalesforums.co.uk)

vBET
02-06-11, 22:52
Naslov tega niti popraviti, ko je hotela:)

Prosimo, upoštevajte, da se izvirno sporočilo prikazano samo za sporočila, napisana v drugem jeziku, ki forum default (tako kot na primer vas priloženi). Torej, če nekdo piše v vašem forumu jeziku, potem ko prevod je pravkar prevedeno stran, ne da bi prvotno besedilo, ker izvirno besedilo je dostopno v originalni URL forumu. Toda, ko nekdo piše v drugem jeziku kot privzeta forum lahko nato izvirno sporočilo je treba dodati, da naj ljudje vedo, kaj je bil prvotni vsebine (1 uporabnikov ve, morda tem jeziku;.. 2 drugače, kako vedeti, kaj je bilo prvotno sporočilo).

Ker vaš forum je v angleščini, da ne sme imeti izvirno sporočilo, ko prevedena za prispevke v angleškem jeziku. Potrebno je le za prispevke, napisane v različnih jezikih. Ogledate si lahko isto obnašanje na našem forumu.

Torej, če sem narobe, ni vprašanje. Prosimo, potrdite, se te informacije pomagajo, ali pa boste še vedno potrebujejo nekaj pomoči tukaj?

PS.
Prosimo, upoštevajte, da je bilo to mogoče, če vsak vaše sporočilo je bilo motno v [lang = en] sporočilo [/ lang] BBCode (brez presledkov), vendar pa vBET avtomatski motno samo za sporočila, napisana v jeziku, ki ni privzeta forum. Najprej smo ugotovili, da ni smiselno, da to storite za vsa sporočila (najbolj se bo v vašem jeziku forumu privzeto). Drugi bi to vplivalo na vaše delovanje, saj bo vsako sporočilo je treba razčleniti z parser BBCode v vsakem zaslonu.
Tukaj imate primer:
to je samo test

gareth
03-06-11, 01:30
Right OK zdaj razumem.

Samo preizkušen in deluje popolnoma enako kot ste rekli.

Problem rešen. Ali naj rečem, ni bilo nobenega problema za začetek.

gareth
03-06-11, 01:53
Hmm kaj se je zgodilo z mojim drugim nit problem v zvezi s pridobivanje vBET za delo z imenika vbadvanced povezave: zmeden:

vBET
03-06-11, 13:49
Nimam pojma - sem preveril vaše vse prispevke v vaši državi strani, vendar ni našel temo o vbadvanced, ki jih boste. Imeli smo nekoč server vprašanje in prispevkov od nekega dne izginili (zaradi nenamerne backup obnovitev) - je bil opisan v napovedi, tako da morda je to razlog. Kakorkoli že - samo ustvariti nova tema o vašem vprašanju z vbadvanced in mi bo pregled:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1