PDA

Επιστροφή στο Forum: Solved Δεν δείχνει Πρωτότυπη έκδοση όταν μεταφράζονται.

gareth
02-06-11, 22:05
Τίτλος πρέπει να διαβάσετε "Δεν δείχνει Original Version Όταν θα μεταφερθεί

Όταν μετά στα αγγλικά, δείτε στη συνέχεια τη θέση σε Ουαλίας δεν δείχνει την αρχική μη μεταφρασμένη έκδοση, ούτε τις εικόνες για να δείξει ότι η ανάρτηση έχει μεταφραστεί

Θα πρέπει να δείχνει κάπως έτσι:

Όταν μετά στα αγγλικά, δείτε στη συνέχεια τη δουλειά στην Ουαλία, δεν δείχνουν την αρχική έκδοση ή όχι μεταφραστεί τις εικόνες για να δείξει ότι το έργο έχει μεταφραστεί

Το έχω που να χρησιμοποιεί τη Javascript για τις δύο προσκεκλημένων και εγγεγραμμένους χρήστες. Έχω δοκιμάσει τις άλλες μεθόδους, όπως επίσης, αλλά εκτός από αυτούς έχουν εργαστεί.

Έχω δοκιμάσει την προβολή των υστέρων, όταν συνδεθεί και κατά την αποσύνδεση (έχω δοκιμάσει ακόμη και σε έναν άλλο υπολογιστή), με το ίδιο θέμα.

Έχω χάσει κάποια ρύθμιση;
Ή μήπως έχω να επεξεργαστείτε το πρότυπο;

Το site είναι Βόρεια Ουαλία Forum - Το φόρουμ για Isle of Anglesey, Gwynedd, Conwy, Flintshire, Wrexham, Denbighshire (http://northwalesforums.co.uk)

vBET
02-06-11, 22:52
Τίτλος αυτό το νήμα διορθωθεί καθώς εξέφρασε την επιθυμία:)

Παρακαλώ σημειώστε ότι το αρχικό μήνυμα εμφανίζεται μόνο για μηνύματα γραμμένα σε άλλη γλώσσα που προεπιλογή φόρουμ (όπως και στο παράδειγμα που επισυνάπτεται). Έτσι, αν κάποιος γράφει στο φόρουμ γλώσσα σας, τότε μετά τη μετάφραση που έχει μεταφραστεί μόνο σελίδα χωρίς το αρχικό κείμενο, γιατί το αρχικό κείμενο είναι προσβάσιμο στην αρχική διεύθυνση URL φόρουμ. Αλλά όταν κάποιος γράφει σε άλλη γλώσσα εκτός από προεπιλογή φόρουμ τότε αρχικό μήνυμα μπορεί να προστεθεί σε αφήσουν οι άνθρωποι ξέρουν τι ήταν το αρχικό περιεχόμενο (1 ίσως χρήστης γνωρίζει αυτή τη γλώσσα?.. 2 αλλιώς πώς να ξέρει τι ήταν το αρχικό μήνυμα).

Επειδή το δικό σας φόρουμ είναι στα αγγλικά δεν θα πρέπει να δείξει το αρχικό μήνυμα όταν μεταφράζεται για τις θέσεις γραμμένο στα αγγλικά. Θα πρέπει μόνο για τις θέσεις που είναι γραμμένα σε διαφορετική γλώσσα. Μπορείτε να δείτε την ίδια συμπεριφορά στο forum μας.

Έτσι, εκτός και αν κατάλαβα καλά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Επιβεβαιώστε αυτή η πληροφορία ή βοήθεια χρειάζεστε ακόμα κάποια βοήθεια εδώ;

PS.
Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει αν κάθε μήνυμα σας ήταν αδιαφανής στο [lang = el] το μήνυμα [/ lang] BBCode (χωρίς κενά), αλλά vBET κάνει αυτόματη αδιαφανές μόνο για μηνύματα γραμμένα σε γλώσσα διαφορετική από προεπιλογή φόρουμ. Πρώτον βρήκαμε δεν υπάρχει νόημα να το κάνει για όλα τα μηνύματα (τα περισσότερα θα είναι στην προεπιλεγμένη γλώσσα σας φόρουμ). Δεύτερον, θα επηρεάσει την απόδοσή σας, επειδή κάθε μήνυμα θα πρέπει να αναλυθεί από parser BBCode κατά τη διάρκεια κάθε οθόνη.
Εδώ έχετε παράδειγμα:
αυτό είναι απλά ένα τεστ

gareth
03-06-11, 01:30
Δικαίωμα Εντάξει τώρα καταλαβαίνω.

Απλά δοκιμαστεί και λειτουργεί ακριβώς όπως το λέτε.

Λυθεί το πρόβλημα. Ή θα έπρεπε να πω, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα για να αρχίσει με.

gareth
03-06-11, 01:53
Χμμ τι συνέβη σε άλλο νήμα μου σχετικά με το πρόβλημα να πάρει vbet να συνεργαστεί με τον κατάλογο vbadvanced συνδέσμους: συγχέεται:

vBET
03-06-11, 13:49
Δεν έχουν ιδέα - έλεγξα μηνυμάτων σας στη σελίδα μελών σας, αλλά δεν βρήκε κανένα θέμα για vbadvanced γίνει από εσάς. Είχαμε μια φορά το ζήτημα του διακομιστή και μηνυμάτων από τη μια μέρα εξαφανίστηκε (λόγω της τυχαίας επαναφοράς αντιγράφων ασφαλείας) - ήταν που περιγράφονται στην ανακοίνωση, έτσι ίσως αυτός είναι ο λόγος. Τέλος πάντων - να δημιουργήσει μόνο νέο νήμα για το θέμα σας με vbadvanced και εμείς θα το ελέγξουμε:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1