PDA

View Full Version: Pojasniti Različni jeziki privzeto za različne podforumov

Lundgren
18-04-11, 20:12
Možnost nastavitve privzetega jezika na na podlagi forum. Podobno kot tisto, kar yak983 vprašali v predprodaji območja.

Pozdravljeni, imam 1 forum pisati v več jezikov

forum lang 1
sub forum lang 1
sub forum lang 1
sub forum lang 1

forum lang 2
sub forum lang 2
sub forum lang 2
sub forum lang 2

Ker bodo 4.3.0 uporabo sekundarne skupine držav za langauges (kot sem razumel), in če obstaja podpora, da je v več jezikovnih skupin, bi se lahko domneva, da če je nekdo v istem Uporabniške skupine, kot sub forum potem bo ta jezik uporablja, če ne bo potem se predpostavlja, da se uporablja jezik, določen v uporabniškem profilu.

kamilkurczak
19-04-11, 08:28
prosim povej mi whitch različico vBET so jo uporabljate? in prilepite tukaj url na vaš forum - I bo preveril konfiguracijo.

Thanks

Lundgren
19-04-11, 10:44
Nimam različico vBET nameščena (forum mestu še vedno v razvoju / konfiguracijo). Ravno pred kratkim izvedel za ta mod in spoznal, da bo to najbrž mi pomagal immensly. Ampak kot sem lahko le našli mesto yak983 na to temo, in nič drugega, sem dal kot funkcija zahteva še pred prenosom.

Jaz bom poslal PM, kako doseči svoj vBulletin namestite. :)

kamilkurczak
19-04-11, 20:27
ok bom pokazal, to je Michael FR

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1