PDA

View Full Version: Да обяснят Различни езика по подразбиране за различните подфоруми

Lundgren
18-04-11, 20:12
Възможността за определяне на езика по подразбиране за дадено форум. Подобно на това, което yak983 попита за в зоната на предварителна продажба.

Здравейте аз имам 1 форум пише в повече езикови

форум Lang 1
под форум Lang 1
под форум Lang 1
под форум Lang 1

форум Lang 2
под форум Lang 2
под форум Lang 2
под форум Lang 2

Тъй като 4.3.0 ще използват вторични групи членки за langauges (както аз го разбирам), и ако има подкрепа, за да бъде в няколко езикови групи, тя може да се предположи, че ако някой е в една и съща потребителска група, като под форум, тогава този език ще бъде използва, ако не и след това ще се приеме, че се използва език, в профила на потребителя.

kamilkurczak
19-04-11, 08:28
моля уведомете ме whitch версия на vBET използвате? и поставете тук линк към вашия форум - ще провери конфигурация.

Благодаря

Lundgren
19-04-11, 10:44
Аз нямам версия на vBET инсталиран (форум Сайтът е все още в процес на разработка / конфигурация). Съвсем наскоро са разбрали за този мод и осъзнах, че тя вероятно ще ми помогне immensly. Но, колкото можех само да намерите yak983 мнение по темата, и нищо друго, аз го сложи като функция искане, дори и преди да го изтеглите.

Аз ще Ви изпратим PM как да стигнете до моя Еврофутбол инсталиране. :)

kamilkurczak
19-04-11, 20:27
Ок, ще покаже, че това е Майкъл FR

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations