PDA

Zobraziť plnú verziu: Vysvetliť Rôzne predvolené jazyky pre rôzne subfóra

Lundgren
18-04-11, 20:12
Možnosť nastaviť predvolený jazyk pre jednotlivé fóra základ. Podobné tomu, čo yak983 pýtal v predpredajnej priestore.

Dobrý deň, mám 1 Forum písať vo viacerých jazykových

Fórum lang 1
náhradník forum lang 1
náhradník forum lang 1
náhradník forum lang 1

Fórum lang 2
náhradník forum lang 2
náhradník forum lang 2
náhradník forum lang 2

4.3.0 Ako sa bude používať stredný člen skupiny pre langauges (ako som pochopil), a ak je podpora v niekoľkých jazykových skupín, mohol by predpokladať, že ak je niekto v rovnakej užívateľskej skupiny ako náhradník forum potom, že jazyk je použiť, ak nie, potom to bude predpokladať, že jazyk nastaviť v užívateľskom profile je používaný.

kamilkurczak
19-04-11, 08:28
Povedzte mi, prosím toho sa verzia vBET ich používate? a vložte tu URL pre fórum - budem kontrolovať konfiguráciu.

Vďaka

Lundgren
19-04-11, 10:44
Nemám verzia vBET inštaláciu (Forum stránky sú stále vo vývoji / konfigurácia). Zrovna nedávno zistil o tomto mod a uvedomil si, že to bude pravdepodobne pomôže mi nesmierne. Ale ako som mohol len nájsť yak983 je príspevok na túto tému, a nič iné, dal som to ako funkciu žiadosť ešte pred stiahnutím.

Pošlem ti hodín na to, ako dosiahnuť svojho vBulletin-install. :)

kamilkurczak
19-04-11, 20:27
ok ukážem, to je Michael FR

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations