PDA

مشاهده نسخه کامل : توضيح زبان پیش فرض های مختلف برای گزینههای مختلف

Lundgren
18-04-11, 20:12
گزینه تنظیم زبان پیش فرض بر اساس هر انجمن. مشابه به آنچه yak983 در مورد در منطقه پیش فروش پرسید.

سلام من 1 انجمن نوشتن در زبان های دیگر

انجمن زبان 1
زیر انجمن زبان 1
زیر انجمن زبان 1
زیر انجمن زبان 1

انجمن زبان 2
زیر انجمن زبان 2
زیر انجمن زبان 2
زیر انجمن زبان 2

همانطور 4.3.0 گروه های عضو ثانویه برای langauges (که من آن را درک کنند) ، و استفاده از اگر پشتیبانی در گروه زبان های مختلف وجود دارد ، می تواند فرض کنیم که اگر کسی در همان گروه کاربری به عنوان انجمن زیر و پس از آن که زبان خواهد شد استفاده می شود ؛ پس اگر نه از آن خواهد شد به عهده گرفت که زبان مجموعه ای در مشخصات کاربر است استفاده می شود.

kamilkurczak
19-04-11, 08:28
لطفا نسخه whitch از فعال تصدی را به من بگویید استفاده می کنید؟ اینجا و چسباندن آدرس انجمن خود را -- من تنظیمات را بررسی کنید.

Lundgren
19-04-11, 10:44
من هیچ نسخه ای از فعال تصدی نصب (سایت انجمن در حال حاضر هنوز در حال توسعه / پیکربندی). همین اواخر در مورد این وزارت دفاع یافت و متوجه شد که آن را احتمالا به من کمک خواهد کرد immensly. اما من فقط می تواند پیدا کردن پست yak983 در موضوع ، و نه چیزی دیگر ، من آن را به عنوان یک درخواست از ویژگی های حتی قبل از دانلود آن را قرار داده است.

من به شما PM ارسال در مورد چگونه برای رسیدن به من اصلی ، نصب. :)

kamilkurczak
19-04-11, 20:27
خوب من نشان می دهد ، این است که مایکل FR

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vB Enterprise Translator 4.10.1