PDA

View Full Version: Seletada Erinevaid vaikimisi keeles erinevatele allfoorumeid

Lundgren
18-04-11, 20:12
Võimalus määrata vaikimisi keele kohta forum alusel. Sarnane sellega, mida yak983 küsiti ka eelmüügist piirkonnas.

Tere mul on 1 forum kirjutada rohkem keeles

forum lang 1
sub forum lang 1
sub forum lang 1
sub forum lang 1

forum lang 2
sub forum lang 2
sub forum lang 2
sub forum lang 2

Nagu 4.3.0 kasutab teisese liige rühmad langauges (nagu ma aru saan), ja kui on toetuse mitmes keelerühmade, võiks eeldada, et kui keegi on samas moderaatoriks kui sub foorumis siis selles keeles saab kasutada, kui ei siis võib eeldada, et keelt sätestatud kasutaja profiili kasutatakse.

kamilkurczak
19-04-11, 08:28
palun ütle mulle whitch versioon vBET te kasutada? ja kleebi siia url oma foorum - ma kontrollida konfiguratsioon.

Tänan

Lundgren
19-04-11, 10:44
Ma ei versioon vBET paigaldatud (foorum sait on alles väljatöötamisel / configuration). Just hiljuti avastasin selle mod ja mõistsin, et ta tõenäoliselt mind aidata immensly. Aga nagu ma oleks ainult leida yak983 ametikoha teemal, ja ei midagi muud, panin seda funktsiooni nõudmisel, isegi enne allalaadimist.

Ma saadan sulle PM kohta, kuidas jõuda oma vBulletin-install. :)

kamilkurczak
19-04-11, 20:27
ok ma näitan, see on Michael FR

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1