מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: להסביר ברירת המחדל עבור שפות שונות subforums שונים

Lundgren
18-04-11, 20:12
האופציה של הגדרת שפת ברירת המחדל על בסיס פורום לכל. בדומה למה yak983 נשאל על בתחום מכירת מראש.

שלום יש לי 1 בפורום לכתוב בשפה יותר

בפורום lang 1
תת פורום lang 1
תת פורום lang 1
תת פורום lang 1

בפורום lang 2
תת פורום lang 2
תת פורום lang 2
תת פורום lang 2

כפי 4.3.0 ישתמשו קבוצות חבר משני השפות (כפי שאני מבין אותה), ואם יש תמיכה להיות בקבוצות שפה מרובות, הוא יכול להניח שאם מישהו נמצא באותה קבוצת משתמשים בפורום קטן אז שפה יהיה בשימוש, ואם לא אז זה יהיה להניח כי השפה להגדיר פרופיל המשתמש נמצא בשימוש.

kamilkurczak
19-04-11, 08:28
בבקשה תגידי לי גרסה whitch של vBET אתה משתמש? ולהדביק כאן כתובת לפורום שלך - אני אבדוק תצורה.

תודה

Lundgren
19-04-11, 10:44
אין לי שום גירסה של vBET מותקן (באתר הפורום עדיין בשלבי פיתוח / תצורה). רק לאחרונה מצאתי את mod על זה והבנתי שזה כנראה לעזור לי immensly. אבל אני יכול רק למצוא בהודעה של yak983 על הנושא, ולא שום דבר אחר, שמתי את זה כמו לבקש תכונה אפילו לפני הורדתו.

אני אשלח לך PM על איך להגיע שלי vBulletin להתקנה. :)

kamilkurczak
19-04-11, 20:27
בסדר אני אראה, זה ומיכאל FR

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 supports automatic translations