PDA

View Full Version: Rešeno vBET teče počasi

chaoyueh
19-09-10, 21:36
nameščen vBET vendar se zdi, da teče zelo počasi na moji spletni strani.
Včasih, se stran samo ustavi tam pokazala, ali notranja napaka strežnika po nekaj minutah.

Sem samo prevesti dveh jezikov in so poskušali različne nastavitve brez uspeha. Prosim pomoč. Res bi rad to MOD delati.

Thanks

vBET
20-09-10, 12:08
Najprej preverite naše delovanje namigov: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html

Najpomembnejše so:
1. Block nepomembno strani z robots.txt (kot član strani, koledar, itd.) Prosimo, upoštevajte, da se bodo te strani izginejo iz indeksa - in bi morala biti - to je bolje za vaše SEO od teh strani so najmanj vsebin in ponavadi so po mnenju Google kot podvajanje vsebin (99% je isti - Postavitev in le nekaj različnih informacij kot uporabniško ime).
2. Onemogoči nekaterih jezikih na začetku. Prosimo, upoštevajte, da se prvi prevod časa ni tu gor vBET, vendar do Google. Google je tako prevodi in po prvi vBET ga caches. Tako bo poleg prevodov hitreje. Nekateri forumi lahko začne z 52 jezikih brez vprašanj. Za nekatere je bolje, da začnete z 2-3 jezikov in dodajanje novega od časa do časa. Ker bo cache izpolnite, bo vaš strežnik bo sposobna izpeljati drugo jezikov po nekaj dneh.

Prav tako lahko preverite, ali vaša strežnik ima težave s povezavo Google. Glej tukaj za namige: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729

kamilkurczak
07-10-10, 21:10
brez odgovora-rešiti. Če ne, napišite tukaj in bom odpreti to temo še enkrat.
:)

chaoyueh
08-10-10, 06:07
brez odgovora-rešiti. Če ne, napišite tukaj in bom odpreti to temo še enkrat.
:)

Thanks

Sem znova moj forum in problem je rešen.

kamilkurczak
08-10-10, 09:30
Hvala za potrditev. :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1