View Full Version: Rezolvate vBET se execută lent
instalat, dar vBET pare să ruleze foarte lent pe site-ul meu.
Uneori, pagina opri doar acolo sau a arătat eroare de server interne, după câteva minute.
Eu traduc doar două limbi şi au încercat setări diferite, fără succes. Vă rugăm să ajute. Chiar vreau acest MOD pentru a lucra.
Mulţumiri
Mai întâi de toate vă rugăm să verificaţi noastre informatii de performanţă: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html
Cele mai importante sunt:
1. Blocare pagini nerelevante de robots.txt (cum ar fi pagini membru, calendar, etc). Vă rugăm să reţineţi că aceste pagini vor dispărea din indexul - şi ar trebui să fie - este mai bine pentru SEO, deoarece aceste pagini au minime de conţinut şi, de obicei, sunt considerate de către Google ca duplicarea de conţinut (99% este acelaşi - aspect, date şi informaţii doar câteva diferite cum ar fi nume de utilizator).
2. Dezactivează unele limbi de la început. Vă rugăm să reţineţi faptul că prima traducere dată nu este de până tu vBET, dar până la Google. Google este de a face traduceri şi după primul vBET-l cache. Deci, traduceri următoare vor fi mai rapide. Unele forumuri pot începe cu 52 de limbi fără probleme. Pentru unii este mai bine să înceapă cu 2-3 limbi şi se adaugă unul nou din când în când. Deoarece cache-ul va completa, server-ul dvs. va fi capabil să se ocupe de un alt limbi după câteva zile.
De asemenea, puteţi verifica are server-ul dvs. are probleme de conectare cu Google. Vezi aici pentru informatii: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729
kamilkurczak
07-10-10, 21:10
nici un răspuns-rezolvate. Dacă nu, vă rugăm să scrieţi aici şi voi deschide acest thread din nou.
:)
nici un răspuns-rezolvate. Dacă nu, vă rugăm să scrieţi aici şi voi deschide acest thread din nou.
:)
Mulţumiri
Am reinstala pe forum pentru meu şi problema este rezolvată.
kamilkurczak
08-10-10, 09:30
Multumesc pentru confirmare. :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):