PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta vBET veikia lėtai

chaoyueh
19-09-10, 21:36
įdiegtas, bet vBET atrodo, važiuoti labai lėtai mano svetainės.
Kartais puslapis tiesiog sustoti ar parodė, vidinė serverio klaida po kelių minučių.

Aš tik perteikia dviejų kalbų ir nesėkmingai bandė skirtingus parametrus. Prašome padėti. Aš tikrai noriu dirbti Šis mod.

Ačiū

vBET
20-09-10, 12:08
Pirmiausia patikrinkite mūsų veiklos užuominų: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html

Svarbiausios yra šios:
1. Blokuoti failą robots.txt netinkamuose puslapiuose (pvz., nario puslapių, kalendorių ir tt). Atkreipkite dėmesį, kad šių puslapių išnyks iš rodyklės ir turėtų būti - tai yra geriau už jūsų SEO, nes tuos puslapius minimalūs turinio ir paprastai yra laikomi "Google" turinio nuorašus (99% yra tas pats - maketavimas, ir tik keletas skirtingų informacijos pavyzdžiui, vardą).
2. Išjungti kai kurias kalbas pradžioje. Atkreipkite dėmesį, kad pirmasis vertimas laikas ne tu vBET, bet "Google". "Google" vertimų ir po pirmojo vBET išsaugo jį. Taigi kitą vertimai bus greičiau. Kai kurie forumai gali pradėti su 52 kalbų, be jokių problemų. Kai kuriems tai geriau pradėti nuo 2-3 kalbomis ir pridėti naują laikas nuo laiko. Nes talpyklą užpildyti jūsų serveryje galės dirbti kitą po kelių dienų kalbomis.

Taip pat galite patikrinti, ar jūsų serveris turi bet su "Google" ryšio klausimais. Žiūrėkite čia užuominos: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729

kamilkurczak
07-10-10, 21:10
nėra atsakymo, išspręsti. Jei ne, prašome rašyti čia, ir aš vėl atidaryti šią temą.
:)

chaoyueh
08-10-10, 06:07
nėra atsakymo, išspręsti. Jei ne, prašome rašyti čia, ir aš vėl atidaryti šią temą.
:)

Ačiū

Aš iš naujo įdiegti mano forumas ir problema išspręsta.

kamilkurczak
08-10-10, 09:30
Ačiū už patvirtinimą. :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1