PDA

View Full Version: Riješen vBET radi sporo

chaoyueh
19-09-10, 21:36
instaliran, ali čini se da vBET pokrenuti vrlo sporo na moje web stranice.
Ponekad, stranica samo zaustaviti ili pokazao interne pogreške poslužitelja nakon nekoliko minuta.

Ja samo prevesti dva jezika i pokušali različite postavke ali bez uspjeha. Molim pomoć. JA stvarno ištanje to MORH raditi.

Hvala

vBET
20-09-10, 12:08
Prije svega molimo da provjerite naše performanse savjeti: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html

Najvažnije su:
1. Blok irelevantnim stranicama datotekom robots.txt (kao član stranica, kalendar, itd.). Imajte na umu da tih stranica će nestati iz indeksa - i treba biti - to je bolje za vaš SEO jer tih stranica ima najmanje sadržaja i obično se smatraju Google kao dupliciranje sadržaja (99% je ista - izgled, a samo nekoliko različitih informacija kao korisničko ime).
2. Onemogući nekim jezicima na početku. Imajte na umu da je prvi prijevod vrijeme nije se tu vBET, ali do Googleu. Google je izradu prijevoda i nakon prvog vBET to sprema. Zato sljedeći prijevodi će biti brže. Neki forumi mogu početi sa 52 jezika, bez bilo kakvih problema. Za neke je bolje početi s 2-3 jezika i dodati novu s vremena na vrijeme. Budući da cache će ispuniti, vaš poslužitelj će biti u mogućnosti da obrađuju druge jezike, nakon nekoliko dana.

Također možete provjeriti da li vaš poslužitelj imate bilo kakvih problema s Google vezu. Vidi ovdje za savjete: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729

kamilkurczak
07-10-10, 21:10
bez odgovora, riješeno. Ako ne, molimo pišite ovdje i ja ću otvoriti ovaj thread opet.
:)

chaoyueh
08-10-10, 06:07
bez odgovora, riješeno. Ako ne, molimo pišite ovdje i ja ću otvoriti ovaj thread opet.
:)

Hvala

Ja reinstalirati moj forum i problem je riješen.

kamilkurczak
08-10-10, 09:30
Hvala za potvrdu. :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 supports automatic translations