PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Spýtajte sa užívateľovi vybrať si jazyk na začiatku zasadania

Simon Lloyd
19-10-10, 13:24
Ahoj všetkým, mám nastavený vBet sa opýtať užívateľov, ktorý jazyk si radšej pre svoje zasadnutie (ich materinskom jazyku, alebo Predvolené nastavenie), je otázka v ich rodnom jazyku, ale tlačidlá sú v englsh, na vrchole, že sa jedná o " áno / nie "typu otázka, ale tlačidla" Ok "a" Storno ", tak im za predpokladu, že ste práve použiť HTML upozornenie pole domu na vašu otázku, a chápem, že text na týchto tlačidiel sa nedá zmeniť.

Je tam tak ako tak, aby jeden kód správnu otázkou box s tlačidlami, ktorá vlastní text môže byť zmenený na alebo (a myslím, že by to bolo jednoduchšie), kód poľa a väzieb ako odpoveď tlačidla, takže by ste mali preložený otázku a potom na tlačidlo Áno majú textový odkaz v ich rodnom jazyku, ako je tento:

Poľština (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/pl/)

a na žiadne tlačidlo, ktoré by mohli mať

Angličtina (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/en/)

Je to možné?

S pozdravom,
Simon

kamilkurczak
20-10-10, 11:25
Dobrý deň,
Bol som na vašich stránkach a ja som sa zobrazí okno s textom v mojom rodnom (poľskej) jazyk. Tlačidlá i (prvý bol "OK", druhý bol "Anuluj" - čo znamená "Storno")

Simon Lloyd
20-10-10, 17:39
Vďaka Kamil, to bolo len, že používateľ uviedol, že OK a Storno, on nepovedal, že sa v jeho jazyku, prosím, choďte do toho a označiť to vyriešiť:)

kamilkurczak
20-10-10, 20:14
Vďaka za Vaše potvrdenie - vyriešené

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1