PDA

View Full Version: Atrisinātas Uzdot lietotājam izvēlēties valodu sesijas sākumu

Simon Lloyd
19-10-10, 13:24
Hi all, i ir noteikušas vBet jālūdz lietotājiem, kādu valodu viņi dod priekšroku to sesiju (dzimtajā valodā vai foruma noklusējuma), jautājums ir uzdots viņu dzimtajā valodā, bet pogas ir englsh, papildus, ka tā ir " jā / nē "tipa jautājums, bet pogas" Ok "un" Atcelt ", lai im pieņemot, ka jums ir tikai izmantoja html brīdinājuma lodziņu, kurā atradīsies jūsu jautājumu, un es saprotu, ka uz šīs pogas, tekstu nevar mainīt.

Vai ir anyway, lai gan ar kodu pareizu jautājumu kaste ar pareizu pogas, tekstu var mainīt vai (un es domāju, ka tas būtu vieglāk) kodu lodziņā un ir saites, kā atbilde pogas, lai jūs varētu būt jūsu tulkoti jautājumu un pēc tam uz pogas Jā, ir teksta saites viņu dzimtajā valodā, piemēram, šo:

Poļu valoda (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/pl/)

un neviena poga, jūs varētu būt

Angļu valoda (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/en/)

Vai tas ir iespējams?

Regards,
Simon

kamilkurczak
20-10-10, 11:25
Hello,
Es biju uz jūsu vietni, un man bija ziņojuma lodziņš ar tekstu savā dzimtajā (poļu) valodā. Pogas arī (pirmais bija "OK" Otrais mērķis bija "Anuluj" - kas nozīmē-"Atcelt")

Simon Lloyd
20-10-10, 17:39
Paldies Kamil, tas bija tikai, ka lietotājs teica, viņš bija Ok un Cancel, viņš neteica viņi savā valodā, lūdzu, iet uz priekšu un atzīmētu šo atrisināti:)

kamilkurczak
20-10-10, 20:14
Paldies par jūsu apstiprinājums - atrisināts

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations