PDA

Επιστροφή στο Forum: Solved Ζητήστε από το χρήστη να επιλέξει τη γλώσσα για την έναρξη συνόδου

Simon Lloyd
19-10-10, 13:24
Hi όλα, έχω θέσει vBet να ζητούν από τους χρήστες ποια γλώσσα που προτιμούν για την περίοδο λειτουργίας του (μητρική τους γλώσσα ή την προεπιλογή φόρουμ), το ερώτημα τέθηκε στη μητρική τους γλώσσα, αλλά τα κουμπιά βρίσκονται σε englsh, στην κορυφή του ότι πρόκειται για μια " ναι / όχι "ερώτηση τύπου, αλλά τα κουμπιά είναι" Ok "και" Άκυρο ", έτσι im υποθέτοντας έχετε χρησιμοποιήσει μόνο το html πλαίσιο προειδοποίησης για να στεγάσει την ερώτησή σας και αντιλαμβάνομαι ότι το κείμενο σε αυτά τα κουμπιά δεν μπορεί να αλλάξει.

Είναι ούτως ή άλλως είτε κώδικα υπάρχει ένα κατάλληλο πλαίσιο ερώτηση με την κατάλληλη κουμπιά ότι το κείμενο μπορεί να αλλάξει σε OR (και νομίζω ότι αυτό θα ήταν πιο εύκολο) τον κωδικό στο πλαίσιο και έχουν δεσμούς με τα κουμπιά απάντηση, οπότε θα έχετε μεταφραστεί ερώτησή σας και στη συνέχεια για το κουμπί ναι έχουν ένα σύνδεσμο κειμένου στη μητρική τους γλώσσα σαν αυτό:

Πολωνικά (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/pl/)

και για το Νο κουμπί που θα μπορούσαν να έχουν

Αγγλικά (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/en/)

Είναι αυτό δυνατό;

Regards,
Simon

kamilkurczak
20-10-10, 11:25
Γεια σας,
Ήμουν στην περιοχή σας και είχα ένα πλαίσιο μηνύματος με κείμενο στη μητρική (γυάλισμα) τη γλώσσα μου. Κουμπιά πάρα πολύ (η πρώτη ήταν το "OK" η δεύτερη ήταν "Anuluj" - που σημαίνει, "Cancel")

Simon Lloyd
20-10-10, 17:39
Χάρη Kamil, ήταν απλά ότι ένας χρήστης είπε ότι είχε OK και Άκυρο, δεν είπε ότι ήταν στη γλώσσα του, παρακαλώ να προχωρήσει και να λυθεί αυτό το σήμα:)

kamilkurczak
20-10-10, 20:14
Ευχαριστώ για την επιβεβαίωσή σας - επιλύονται

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1