PDA

View Full Version: Rezolvate CMS pagina revenit la piele implicit vb.

Taurus
29-10-10, 15:38
După complet dezinstalarea şi revenirea totul, CMS meu (pagina de start) durează doar piele implicit vbulletin. Când merg la pagina mea de pe forum pentru se duce să-mi piele implicit din nou. Vă rugăm să consilieze.

vBET
29-10-10, 19:17
Dacă aţi îndepărtat complet vBET, apoi vBET nu au nimic comun cu problema dvs.. vBET poate influenţa pe forum pentru dvs. numai atunci când este instalat.

Vă rugăm să verificaţi configuraţia şi asiguraţi-vă că într-adevăr au ales pielea, şi dacă nu a găsit nimic cere apoi echipa vBulletin de ce aveţi piele, altele decât configurat.

Acest thread devine stare rezolvat, deoarece nu este o problemă atât de vBET problemă cu vBET este rezolvată - nu ai problema cu vBET, aceasta este cu totul altceva.

Taurus
30-10-10, 01:48
Ei bine, de ce atunci când am instalat vBET pielea este normal din nou. Dar, de îndată ce vBET este dezinstalat se revine la piele implicit vbulletin?

Am instalat de două ori înapoi vBET pentru a verifica acest lucru!

EDIT: OK, am reuşit să se stabilească acest lucru. Din anumite motive, atunci când vBET este dezinstalat, se aruncă setările de pagini din CMS. Tocmai am schimbat, si totul este reveni la normal din nou. Deci, aveţi posibilitatea să ştergeţi acest thread. Imi pare rau despre asta.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1