מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר CMS הדף חזר העור מחדל VB.

Taurus
29-10-10, 15:38
לאחר הסרת לחלוטין ולביטול הכל, CMS שלי (בדף הבית) פשוט לוקח את העור vBulletin מחדל. כשאני הולכת לעמוד הפורום שלי זה הולך העור ברירת המחדל שלי שוב. בבקשה לייעץ.

vBET
29-10-10, 19:17
אם הסרת לחלוטין vBET, אז אין לי מה vBET משותפת עם הבעיה. vBET יכולים להשפיע בפורום שלך רק כאשר הוא מותקן.

אנא בדוק את התצורה שלך לוודא שאתה באמת בחרת העור שלך, ואם לא מצאו דבר ואז לבקש צוות vBulletin למה יש לך עור שאינו מוגדר.

נושא זה מקבל מעמד נפתרה, כי זה לא הנושא vBET כל כך בעיה עם vBET נפתרת - אין לך בעיה עם vBET, זה משהו אחר.

Taurus
30-10-10, 01:48
ובכן, מדוע כאשר אני התקנתי VBET לעור נורמלי שוב. אבל ברגע VBET הוא להסיר אותו חוזר העור מחדל vBulletin?

התקנתי פעמיים בחזרה VBET לבדוק את זה!

עריכה: אוקיי, הצלחתי לתקן את זה. מסיבה כלשהי כאשר VBET הוסרה, היא משליכה את הדפים הגדרות CMS החוצה. אני רק שיניתי את זה, והכל שב לקדמותו. אז, אתה יכול למחוק את החוט. סליחה על זה.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET Translator 4.10.1