PDA

مشاهده نسخه کامل : حل CMS به صفحه واگردانی به پوست به طور پیش فرض VB.

Taurus
29-10-10, 15:38
پس از به طور کامل پاک و رجوع همه چیز ، CMS من (پیام خصوصی) طول می کشد پوست به طور پیش فرض صفحه اصلی است. وقتی که من به صفحه سایت من آن را به پوست به طور پیش فرض من دوباره می رود. لطفا راهنمایی کند.

vBET
29-10-10, 19:17
اگر شما به طور کامل برداشته فعال تصدی ، و سپس فعال تصدی هیچ چیز مشترک با مسئله شما را دارند. فعال تصدی می توانید انجمن خود را تنها زمانی که آن را نصب شده است ، تحت تاثیر قرار دهد.

لطفا بررسی پیکربندی کنید و اطمینان حاصل کنید که شما واقعا پوست شما را انتخاب کرده اند ، و اگر در بر داشت هیچ چیز و پس از آن بپرسید تیم اصلی به همین دلیل شما باید پوست دیگر از پیکربندی.

این موضوع می شود وضعیت حل ، دلیل آن است که مشکل فعال تصدی نیست به همین دلیل مشکل با فعال تصدی حل شده است -- شما با فعال تصدی مسئله نیست ، این چیز دیگری است.

Taurus
30-10-10, 01:48
خوب ، چرا وقتی که من فعال تصدی نصب دوباره پوست نرمال است. اما به محض فعال تصدی حذف شده است آن را به پوست به طور پیش فرض اصلی تبدیل شدن؟

من دو بار نصب شده پشت فعال تصدی برای بررسی این!

ویرایش : خوب ، من برای حل این مشکل است. برای برخی از دلیل فعال تصدی حذف شده است ، آن را پرت تنظیمات صفحات CMS. من فقط آن را تغییر و همه چیز به حالت عادی باز دوباره. بنابراین ، شما می توانید این موضوع را حذف کنید. با عرض پوزش در مورد آن.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations