View Full Version: Atrisinātas CMS lapu atgriezās pie vb noklusējuma ādu.
Pēc tam, kad pilnībā atinstalēt un atgriežoties viss, mans CMS (mājas lapa) vienkārši ņem vBulletin noklusējuma ādu. Kad es iet uz manu foruma lapu, tad tas tiek noklusēto ādas vēlreiz. Lūdzu padomu.
Ja jūs pilnībā izslēgta vBET, tad vBET nav nekā kopīga ar savu problēmu. vBET var ietekmēt jūsu forumu tikai tad, ja tā ir uzstādīta.
Lūdzu, pārbaudiet jūsu konfigurāciju un pārliecinieties, ka Jums tiešām ir izvēlējušies savu ādu, un, ja neatrada nekā tad jautājiet vBulletin komandai, kāpēc jums ir citi ādas nav konfigurēta.
Šis pavediens kļūst statusu atrisināt, jo tas nav vBET jautājumu, lai jautājums ar vBET ir atrisināta - Jūs neesat problēmu ar vBET, tas ir kaut kas cits.
Nu, kāpēc, kad es VBET uzstādītas āda ir normāla vēlreiz. Bet, tiklīdz VBET ir atinstalēta tas atgriežas uz vBulletin noklusējuma ādu?
Man ir divas uzstādītas VBET atpakaļ, lai pārbaudītu to!
EDIT: Labi, man izdevās noteikt šo. Kādu iemeslu dēļ, kad VBET ir atinstalēta, tas met CMS lappuses iestatījumus out. Es tikko mainīts tā, un viss ir atpakaļ uz normālo vēlreiz. Tātad, jūs varat izdzēst šo pavedienu. Atvainojiet par to.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):