Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta TVS puslapyje grįžo į VB nutylėjimą odos.
Visiškai pašalinti ir sugrįžtant viskas, mano TVS (homepage) tereikia vBulletin nutylėjimą odą. Kai aš einu į mano forumo puslapyje, jis eina į mano numatytojo odos vėl. Prašome patarti.
Jei visiškai pašalinti vBET, tada vBET neturi nieko bendro su jūsų problemą. vBET gali turėti įtakos jūsų forume, tik tada, kai ji yra įdiegta.
Prašome patikrinkite savo konfigūraciją ir įsitikinkite, kad jūs tikrai pasirinko savo odos, ir jei rasta nieko tada paklausti vBulletin komandos, kodėl turite kitų odos, kaip sukonfigūruota.
Ši gija pasireiškia statusas išspręsta, nes nėra vBET klausimą, todėl klausimas su vBET yra išspręstas turite neskelbia su vBET, tai yra kažkas kita.
Na, kodėl, kai aš VBET įdiegtas oda vėl yra normalus. Tačiau, kai yra pašalinta kaip VBET grįžta vBulletin nutylėjimą odos?
Turiu du kartus įdiegta VBET atgal į šiuos klausimus!
Edit: Gerai, man pavyko išspręsti šią problemą. Dėl kažkokios priežasties, kai VBET yra pašalinta, tai suskumba CMS puslapių nustatymus. Aš ką tik pasikeitė, ir viskas vėl grįžti prie normalaus. Taigi, galite ištrinti šią temą. Atsiprašome apie tai.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):