Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno CMS strana vrátila k výchozí vb kůži.
Po úplném odinstalování a vrátit vše, můj CMS (homepage), jen má vBulletin výchozí kůži. Když jdu na mé stránce fóra to jde do výchozí kůži znovu. Prosím poraďte.
Máte-li zcela odstranit vBET, pak vBET nemají nic společného s vaší otázkou. vBET může ovlivnit vaše fórum, pouze pokud je nainstalován.
Zkontrolujte prosím nastavení a ujistěte se, že jste opravdu zvolili kůži, a když nic nenašli zeptejte se vBulletin týmu, proč máte jiné kožní než nakonfigurován.
Toto vlákno dostane stav řešit, protože to není problém vBET tak problém s vBET je vyřešen - nemáte problém s vBET, to je něco jiného.
No, proč, když mám nainstalovaný VBET kůže je opět normální. Ale jakmile VBET odinstalování se vrátí do výchozího vBulletinu kůži?
Mám nainstalovaný dvakrát VBET Zpět na tohle?
EDIT: OK, se mi podařilo opravit. Z nějakého důvodu, když je odinstalovat VBET, vyvolá nastavení stránky CMS ven. Jen jsem to změnil, a vše se vrací do normálu. Takže můžete odstranit toto vlákno. Omlouvám se za to.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):