View Full Version: Решени CMS страница отново подразбиране Vb кожата.
След като напълно да деинсталирате и връща всичко, CMS (началната страница) просто отнема Еврофутбол кожата по подразбиране. Когато отида в моя форум страница, той отива отново по подразбиране на кожата. Моля, посъветва.
Ако сте напълно отстранени vBET, тогава vBET нямат нищо общо с вашия проблем. vBET може да повлияе на вашия форум, само когато е инсталиран.
Моля проверете конфигурацията и да сте сигурни, че наистина са избрали кожата си, и ако не намери нищо след това да поиска Еврофутбол екип, защо имате други кожата, отколкото конфигуриран.
Тази нишка получава статус решен, защото не е vBET въпрос, така че проблем с vBET е решен - не са издадени с vBET, това е нещо друго.
Е, защо, когато имам VBET инсталиран кожата отново е нормално. Но веднага след като е деинсталиран VBET тя се връща към по подразбиране кожа Еврофутбол?
Имам два пъти инсталиран VBET обратно, за да проверите това!
EDIT: Добре, аз успях да се определи това. По някаква причина, когато е деинсталиран VBET, го хвърля CMS страници настройки. Аз просто го промени, и всичко се върна към нормалното отново. Така че, можете да изтриете тази тема. Съжалявам за това.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):