PDA

View Full Version: Решени CMS страница врати VB стандардно кожата.

Taurus
29-10-10, 15:38
По целосно деинсталирање и се врати се, ми CMS (почетната страница од пребарувачот) само зема vBulletin стандардно кожата. Кога одам на мојот форум страница оди на мојот стандардно кожата повторно. Ве молиме советува.

vBET
29-10-10, 19:17
Ако целосно отстранети vBET, тогаш vBET немаат ништо заедничко со вашиот проблем. vBET може да влијае на вашиот форум, само кога тоа е инсталиран.

Ве молиме проверете ја вашата конфигурација и бидете сигурни дека навистина ја одбрале својата кожа, и ако не најде ништо тогаш побара vBulletin тим зошто имаш други кожата од конфигуриран.

Оваа тема добива статус е решен, бидејќи тоа не е vBET прашање така проблем со vBET е решен - немате проблем со vBET, ова е нешто друго.

Taurus
30-10-10, 01:48
Па, зошто кога имам VBET инсталиран на кожата е нормално повторно. Но, штом VBET е деинсталиран тоа се враќа на стандардните vBulletin кожа?

Имам два пати инсталиран VBET назад да се провери ова!

Edit: Добро, јас успеав да го надминете овој. Поради некоја причина, кога VBET е деинсталиран, тоа фрла на CMS страници поставувања надвор. Јас само да го промени, и се е врати во нормала повторно. Значи, можете да ги избришете оваа тема. Жал ми е за тоа.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1