View Full Version: Решени CMS страница врати VB стандардно кожата.
По целосно деинсталирање и се врати се, ми CMS (почетната страница од пребарувачот) само зема vBulletin стандардно кожата. Кога одам на мојот форум страница оди на мојот стандардно кожата повторно. Ве молиме советува.
Ако целосно отстранети vBET, тогаш vBET немаат ништо заедничко со вашиот проблем. vBET може да влијае на вашиот форум, само кога тоа е инсталиран.
Ве молиме проверете ја вашата конфигурација и бидете сигурни дека навистина ја одбрале својата кожа, и ако не најде ништо тогаш побара vBulletin тим зошто имаш други кожата од конфигуриран.
Оваа тема добива статус е решен, бидејќи тоа не е vBET прашање така проблем со vBET е решен - немате проблем со vBET, ова е нешто друго.
Па, зошто кога имам VBET инсталиран на кожата е нормално повторно. Но, штом VBET е деинсталиран тоа се враќа на стандардните vBulletin кожа?
Имам два пати инсталиран VBET назад да се провери ова!
Edit: Добро, јас успеав да го надминете овој. Поради некоја причина, кога VBET е деинсталиран, тоа фрла на CMS страници поставувања надвор. Јас само да го промени, и се е врати во нормала повторно. Значи, можете да ги избришете оваа тема. Жал ми е за тоа.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):