PDA

View Full Version: vBET 3.8.0 un 4.7.0 Released - bezmaksas un LĒTĀKU pieejamo mašīntulkošanas!

vBET
22-10-13, 18:06
Hello.

BEZMAKSAS un LĒTĀKU MACHINTE TRANSLATION IN vBET!

Šodien mums ir jauna vBET izlaidumi 3. x un x ar lielu uzlabojumus. Pats svarīgākais - daudz bezmaksas tulkojumus un izmaksu optimizāciju. Mēs pievienojām jaunu pakalpojumu sniedzēju atbalstu: Yandex (1M brīva rakstzīmes/dienā), DetectLanguage (katru dienu 5 000 bezmaksas konstatēšanu), SDL ir globāla (1/4 lētāk nekā Google). Arī tulkojumi GUI teikumus ar skaitļiem, mēs optimizēt, atdalot to - tagad numura maiņa neradīs jaunas tulkošanas veselu teikumu un skaitļi nav tulkots vispār (konfigurējams). Mums bija pārbaudīt tulkošanas apaļkoku mēnešus, lai padarītu to labāku :)
Sīkāku informāciju lūdzu skatīt zemāk:

IZMAKSU OPTIMIZĒŠANA:

Atbalsts Yandex tulkojumi (1 M rakstzīmēm/dienā bezmaksas, lai salīdzinātu Google dod 0, Microsoft sniedz 2M rakstzīmēm bezmaksas/mēnesī). ID neatbalsta visiem valodu pāriem, bet tas ir lielas izmaksas uzlabojums. NEAIZMIRSTIET iestatīt API atslēgu (Admin CP -> vBET -> tulkošanas pakalpojumu sniedzēji)
Atbalsts SDL BeGlobal tulkojumi (1/4 lētāk nekā Google). Nav atbalsta, kas visiem valodu pāriem, bet tiem, kas atbalstīja būs lētāk. NEAIZMIRSTIET iestatīt API atslēgu, ja vēlaties to izmantot

Brīdinājums: Šajā brīdī (22 oktobris 2013) SDL BeGlobal ne ļauj noteikt izdevumu ierobežojumus! Izmantojot jaunām iekārtām (ja tulkojumi kešatmiņa nav aizpildīta uz augšu) var beigties ar lielu rēķinu. Arī veco iekārtu (ar tulkojumu cache piepildīta) tas var radīt daudz izdevumu, ja veiksmīga mēstuļu uzbrukums.
BRĪDINĀJUMA Piezīme: Šajā brīdī SDL BeGlobal strādā pievienot iespēju ierobežot izdevumus. Un to izmantot, jo tas ir lētāk nekā Google ir vērts 1/4. Vēl, lūdzu, ņemiet vērā, ka nav ieteicams izmantot jebkādu apmaksātu API bez izdevumu ierobežojuma dēļ iemesliem, kas minēti brīdinājuma.
BŪS droši drīz: Saskaņā ar informāciju no SDL BeGlobal komanda, izdevumu ierobežošanas funkcijas būtu pieejama drīzumā.

Atbalstu atklātu valodu (5 000 valodu konstatēšanu dienā bezmaksas, Google, jums ir jāmaksā par katru no tiem pēc to īpašībām). Atbalsta noteikšana visām valodām. Atcerieties, lai to ieslēgtu (kopa savu API atslēgu un kopa Admin CP -> vBET -> valodas noteikšana -> atklāšanas API, lai atklātu valodu)
Piezīme: vBET automātiski rindo sniedzējiem katrai valodai pāri optimizēt izmaksas, tik brīvi un lētāku pakalpojumu sniedzējiem tiks izmantots pirms vairāk dārgu, ja pastāv šāda iespēja. Vēl tikai vienu valodas noteikšana vienmēr lieto API - skatīt iepriekšējo punktu sīkāku informāciju.
Valodas noteikšanu pēc jauniem amatiem, tagad tiek darīts tieši pirms vasaras – ne vairāk pārbaudes pastu, kas tiks noraidīti vienalga.
Fiksētie bug nav translējot numurus (tiem, kur tiešām vēl tulkots). Tagad šis variants arī nav pārveido datumus (sk. aprakstu "Admin CP -> vBET -> Translation Options -> skaitļi nav tulkot" sīkāku informāciju).
Nevar pārtulkot daudz vietās (tiešām daudz atbalstītās vietas) skaitu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka iepriekšējā opcija darbojas tikai tekstus, kas ir pilnīgi skaitļi. Lai izvairītos no jaunā tulkojuma tekstu GUI, iekļaujot numuru mainīsies ikreiz, kad (piemēram: 12 viedokli; Viedokli 13...), tagad vBET atdala šādiem numuriem rezultāts HTML (galvenokārt, slīprakstu, html mezgls). Kas padara (šajā piemērā viedokli), tikai vienu tulkojumu, jo numurus nevar tikt tulkots.
Darīt nav aizliegta displejs lietotājiem loceklis lapas, tikai info par nav reģistrētu lietotāju (konfigurējams).
Neatļaut vBSEO uz mainītu meta atslēgvārdi un apraksti par tulkoto lapu. Tagad mēs tulkojam netiek dublētas vBSEO, nedz par saturu BBCodes kodu, php un html, kas tur tika pievienots ar vBSEO pievienotie atslēgvārdi. Normālas lapas ir bez izmaiņām šajā jautājumā.
Un daudz vairāk - pārāk daudz, lai aprakstītu katrā atsevišķā gadījumā.

IZMAIŅAS:

Opciju "Tulkot vBSEO ziņojumus JavaScript" pieņēma vBSEO 3.6.1 (tikai par vBET 3. x, jo vBSEO 3.6.1 nedarbosies pareizi uz vBulletin 4. x)

IZLABOTAS KĻŪDAS:

Manuālo tulkošanu meta apraksts un atslēgvārdi
Manuālās tulkošanas ar ārējo datu bāzi (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-bug-reporting/3663-tables-doesn t-exist.html)
Saiti uz facebook komponents, vB4.x (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-bug-reporting/3662-facebook-error.html)
Opciju "nav tulkot skaitļus" nedarbojās
"Sazinieties ar mums" ziņojums nav pārtulkots vairs veidlapas lauku - tulkoto lapu, kad pārlādēšanas sakarā nosūtot kļūdas.

sergarch
22-10-13, 23:37
Izcilu labu darbu!
milzīgs paldies!
: D

Ar jauno Yandex API strādā ideāli manā vietā tagad visas Eiropas valstu valodas.

Man ir tikai problēmas ar ebreju/arābu valodas - tās nav tulkot vispār.
Iespējams, Yandex nedarbojas ar viņiem?
: Sajaukt:

vBET
23-10-13, 02:14
Jā - Yandex nav atbalsta visas valodas... Lūdzu, skatiet šo (es domāju) liels raksts (mans ;)) par izmaksu optimizācijas ar vBET: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/3753-costs-optimization-how-vbet-allows-use-machine-translation-free-cheaper.html

Ja esat intersted par detaļām - šeit jums ir atbalstīta arī Yandex valodu pārus no pēdējā laika whe pārbauda:

["ru-en","ru-pl","ru-uk","ru-de","ru-fr","ru-be","ru-es","ru-it","ru-da","ru-pt","ru-nl","ru-bg","ru-hr","ru-cs","ru-sv",
"ru-tr","ru-ro","ru-sr","en-ru","en-uk","en-de","en-fr","en-be","en-es","en-it","en-da","en-pt","en-nl","en-cs","en-sv","en-tr","pl-ru",
"pl-uk","pl-be","uk-ru","uk-en","uk-pl","uk-de","uk-fr","uk-es","uk-it","uk-bg","uk-cs","uk-tr","uk-ro","uk-sr","de-ru","de-en","de-uk",
"de-fr","de-be","de-es","de-it","de-tr","fr-ru","fr-en","fr-uk","fr-de","fr-be","be-ru","be-en","be-pl","be-de","be-fr","be-es","be-it",
"be-bg","be-cs","be-tr","be-ro","be-sr","es-ru","es-en","es-uk","es-de","es-be","it-ru","it-en","it-uk","it-de","it-be","da-ru","da-en",
"pt-ru","pt-en","nl-ru","nl-en","bg-ru","bg-uk","bg-be","hr-ru","cs-ru","cs-en","cs-uk","cs-be","sv-ru","sv-en","tr-ru","tr-en","tr-uk",
"tr-de","tr-be","ro-ru","ro-uk","ro-be","sr-ru","sr-uk","sr-be"]

vBET
31-10-13, 18:32
Hello.

Mēs atradām tulkošanas noplūdes SDL BeGlobal šajā release. Runa ir tikai par tulkojumi ar "zīmi iekļauts. Šādu tulkojumu rezultāts parsēt ir bug. Tā rezultāti nav gatavojas kešatmiņu un šādiem tulkojumiem tiek jautāts vēlreiz, un atkal no pakalpojumu sniedzēja.

Tas ir jau noteikts, un tiks iekļauta nākamā release.

Šis atbrīvošanas pamatiem izmanto šo mājienu:
1. Atvērt failu /includes/vbenterprisetranslator_class_translator.php
2. Find:

$result = str_replace(array('\"', '\\\\', '\r\n'), array('"', '\\', ' '), $result);

3. Aizstāt ar:

$result = str_replace(array('\"', '\\\\', '\r\n', '\n'), array('\'', '\\', ' ', ' '), $result);

Kā jau minēts, tas tiks iekļauts nākamā release :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1